A
Agunia93
Gość
Haha oby nam dały, bo będzie ciężko. Ty drobniutka pewnie orzed ciaza byłaś to szybko zlecisz z wagi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No przed ciaza 56kg 166cmHaha oby nam dały, bo będzie ciężko. Ty drobniutka pewnie orzed ciaza byłaś to szybko zlecisz z wagi.
Mówią że dziewczynki grzeczniejsze, ale to się okaże w praniu. Ja chcę wrócić od września na zumbe bo przed ciąża chodziłam, ale nie wiem czy malutka mi na to pozwoli[emoji4]No przed ciaza 56kg 166cmniby tak ale ja juz 2dziecko
i moze byc ciezej mi niz przy pierwszym dziecku.ale po pierwszym wogole nie zostal mi brzuszek i mam nadzieje ze teraz tez wroci brzuszek do swojej wielkosci
dobrze ze na brzuszku mam elastyczną skore i dobrze sie rozciaga i nie mam rozstepow..
Syn dal mi w kosc i mam nadzieje ze mala bedzie jego przeciwieństwem bo tak niby sie mowiile w tym prawdy hmmm
![]()
Nie chce dobijac ale u mnie synek był grzeczniejszyMówią że dziewczynki grzeczniejsze, ale to się okaże w praniu. Ja chcę wrócić od września na zumbe bo przed ciąża chodziłam, ale nie wiem czy malutka mi na to pozwoli[emoji4]
Tez myslalam nad jakimś fitnessemMówią że dziewczynki grzeczniejsze, ale to się okaże w praniu. Ja chcę wrócić od września na zumbe bo przed ciąża chodziłam, ale nie wiem czy malutka mi na to pozwoli[emoji4]
DokladnieJetkaa ja też nie potrafię [emoji13] ogólnie jestem bardziej chlopaczara - Batman, autka, rower ... Jakoś póki co nie czuję tych wstążeczek, kokardek, spinek, spódniczek [emoji13] na razie podoba mi się jedynie brokat ... Obym nie przesadziła w drugą stronę [emoji23]