nknatalia
Fanka BB :)
Też miałam Espumisan co prawda z trzy razy tylko musiałam podać ale pomogły natychmiast.Podobno krople espumisan maja identyczny skład także nie trzeba tez upatrywac cudow w sap simplex nam nie pomogły [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też miałam Espumisan co prawda z trzy razy tylko musiałam podać ale pomogły natychmiast.Podobno krople espumisan maja identyczny skład także nie trzeba tez upatrywac cudow w sap simplex nam nie pomogły [emoji4]
Wszystko na temat. Dzięki
A ile ma tych krostek? Hmm myślałam ze potowki ale odpada, pokrzywka tez, zapalenie skory tez wiec chyba zostaje uczulenie na mleko... U nas sasiadki dZidzia musi pic kozie mleko bo zadnego nie toleruje.. Dobrze bo u nas w górach to zaden problem kupic takie mleko..Dziewczyny,wiecie co to może być?pojawiły się takie krosty w kilku miejscach na ciele po tygodniu. Lekarz sugeruje że to może uczulenie na mm. Może któraś z Was wie,czy mam się martwić czy nie?A może się przygrzal ...Tylko dziwnie że na ręce np.Zobacz załącznik 856489
Aa teraz doczytalam, z przegrzania sa chyba czerwone plamki nie takie żółte. Przynajmniej moj syn takie mial. Tzn potowki pierwsze plama czerwona a pozniej male krostki ale czerwone i tyleA ile ma tych krostek? Hmm myślałam ze potowki ale odpada, pokrzywka tez, zapalenie skory tez wiec chyba zostaje uczulenie na mleko... U nas sasiadki dZidzia musi pic kozie mleko bo zadnego nie toleruje.. Dobrze bo u nas w górach to zaden problem kupic takie mleko..
Moim zdaniem mozesz mu zmienic i obserowac![]()
Odnosnie mleka.A ile ma tych krostek? Hmm myślałam ze potowki ale odpada, pokrzywka tez, zapalenie skory tez wiec chyba zostaje uczulenie na mleko... U nas sasiadki dZidzia musi pic kozie mleko bo zadnego nie toleruje.. Dobrze bo u nas w górach to zaden problem kupic takie mleko..
Moim zdaniem mozesz mu zmienic i obserowac![]()