natala95
Fanka BB :)
Gratulacje kochana :* jak nabierzesz sił pokaż synkaMłody urodził się wczoraj przez CC. Za długo wszystko trwało i dobrze że nie pokroili bo waga 4280 g, 62 cm....
Dziś już wstałam na chwilę. Od razu lepiej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje kochana :* jak nabierzesz sił pokaż synkaMłody urodził się wczoraj przez CC. Za długo wszystko trwało i dobrze że nie pokroili bo waga 4280 g, 62 cm....
GratulacjeMłody urodził się wczoraj przez CC. Za długo wszystko trwało i dobrze że nie pokroili bo waga 4280 g, 62 cm....
Młody urodził się wczoraj przez CC. Za długo wszystko trwało i dobrze że nie pokroili bo waga 4280 g, 62 cm....
Gratulacje kochana. Życzę wam dużo zdrówkaMłody urodził się wczoraj przez CC. Za długo wszystko trwało i dobrze że nie pokroili bo waga 4280 g, 62 cm....
Gratuluję kochana w końcuMłody urodził się wczoraj przez CC. Za długo wszystko trwało i dobrze że nie pokroili bo waga 4280 g, 62 cm....
Gratulacje. Całe szczęście. Masz prezent na dzień matki. Zdrowia!!!Młody urodził się wczoraj przez CC. Za długo wszystko trwało i dobrze że nie pokroili bo waga 4280 g, 62 cm....