Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z rozwiązaniem ciąży hipotroficznej to fakt, powinnaś rodzić w skończonym 37tc, bo potem ryzyko powikłań i śmierci jest duże. A wcześniej być monitorowana dokładnie. Niestety sporo lekarzy to bagatelizuje u nas i jest sporo dziewczyn, które rodzą zbyt późno. Niestety nic raczej nie ugrasz. Ale możesz ostrzegać na internecie, np .Znany lekarz.plA my jedziemy do naszej malej kruszynki
Rozmawilam z moim D i czeka nas walka przeciwko lekarzowi ktory prowadzil moja ciążę.. Za duzo niedopatrzen ... Nie odpuszczę ze przez niego moje dziecko jest 110km odemnie!!! Jak mogl nie zauwazyc ze mam malo wodzie?! Dawac mi takie końskie dawki letroxu przy dobrych wynikach.! Jak nie widział ze dziecko jest zbyt male! Nie sprawdził co sie dzieje! I nie powinnam czekac do 40tyg z porodem.. Powinnam urodzic 2/3tyg wczesniej... Strasznie zajebal... A ja nie odpuszcze!! Jestem nawet gotowa to nagłośnić!!
Co do karmienia to u mnie sprawdziło się żeby dziecko przystawiać kiedy chce i niech je ile chce. A jak już się maluch wkurza że nic nie leci, płacze, głodny to dokarmić. A potem znowu jak zgłodnieje to cyc. U mnie dzieci w szpitalu non stop na cycu wisiały póki laktacja nie ruszyła. Taki maluch trochę pociumka, przyśnił, znowu pociumka.... Nie oczekuj że zje i zrobi przerwę np 3 godziny. Jak nic nie leci a dziecko chce ssać niech leży i ssie. Ssanie i ślina noworodka pobudzają produkcję mleka. Na spokojnie, mleko na pewno się pojawi.
Mamy karmiace doradzcie...jak to u was bylo na poczatku tez znikome ilosci siary a maluch tylko cyc i cyc? Bo jedna pokozna mowi dokarmic druga przystawiac juz sama nie wiem...boje sie ze go zaglodze jak nie dokarmie
Ślicznosci [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Dzień dobry[emoji4]
Gratulacje dla nowych mamusiek [emoji7][emoji4]
@aNusia90 współczuje - musiałaś przejść horror, ale dobrze, że Bartek już jest z Wami [emoji12] Ja w szpitalu dokarmiałam, bo mało co w cyckach było. Potem przyszedł nawał, a od dwóch dni mam już całkowicie spokój i karmię małą tylko piersią [emoji6]
Wczoraj byliśmy na pilotażu w przychodni i Zuzia będzie mieć prawdopodobnie podcinane wędzidełko. Muszę umówić nas na konsultacje do chirurga. A tak poza tym to jest zdrowa jak ryba i przybrała w tydzień prawie 200 gram, co mnie bardzo cieszy bo myślałam, że się nie najadaNon stop ma czkawkę biedna ... [emoji19] Ale podobno to norma u takich maluszków.
@tysia123 ja mam Lovi i działają [emoji5]
@Jetkaa nie odpuszczaj... co za pajac! A jak tam Twój malutki? I jak Ty kobietko się miewasz?
Ehhh a wszystkim kobietkom w dwupakach życzę szybkiego rozwiązania !!! Trzymam za Wad kciuki [emoji41][emoji12]
E-ciocie a poniżej moja myszka - już ma 7 dni [emoji7]
Zobacz załącznik 861739
Ja też dokarmialqm i w 3 tyg się unormowalo. Jak jest głodny i Płacze to musi coś zjescMamy karmiace doradzcie...jak to u was bylo na poczatku tez znikome ilosci siary a maluch tylko cyc i cyc? Bo jedna pokozna mowi dokarmic druga przystawiac juz sama nie wiem...boje sie ze go zaglodze jak nie dokarmie