Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nierozpuszczalne. Ale z tego ropa nie leci.bylam w szpitalu tydz po ściągnięciu szwow bo myślałam że to coś złego i że właśnie ropa Ale mówili że jest ok..A jakie mialas szwy? Rozpuszczalne
Chyba ja tak mialam, Jak napisałaś musiałam sie przyjrzeć swojej [emoji4], jestem 3 tyg po cesarce i nadal mnie coś tam ciągnie, i nie mam czucia na lubi cieciaHej dziewczyny, mam pytanie do mam które miały cc.
Jestem 5 dni po, w nocy rana zaczęła nieregularnie twardnieć.. po bokach jest jakby napuchnięta a w środku zapadnięta.
Czy któraś z Was tak miała?
Jestem po cc, ale tak nie miałam... Jak Cię coś niepokoi, skonsultuj się może swego gin... Będziesz spokojniejsza...Hej dziewczyny, mam pytanie do mam które miały cc.
Jestem 5 dni po, w nocy rana zaczęła nieregularnie twardnieć.. po bokach jest jakby napuchnięta a w środku zapadnięta.
Czy któraś z Was tak miała?
U nas tylko takie zakladaja... 5 lat temu tez takie mialamNie wiedziałam ze sa rozpuszczalne szfy do cc..![]()