Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie raz dziennie robi i to ilość jest taka że całą pielucha zapełniona. Czopek do godziny daje skutek. Pocieszyłaś mnie z tym pół roku [emoji1]@kjsko zalezy nie raz 1 raz dziennie, ale to wtedy jest taka że aż bokami wychodzi i 2 razy Dziennie też. Właśnie dałam teraz Małej czopka, bo już się tak biedna męczyła. Piszą, że do pół roku powinno to się unormować.
Haha nie jesteś sama, bo jak przeczytałam o tym pół roku to, aż się załamałam [emoji23][emoji23]ale co zrobisz... Mi jeszcze 5 miesięcy zostało, zleci hahaU mnie raz dziennie robi i to ilość jest taka że całą pielucha zapełniona. Czopek do godziny daje skutek. Pocieszyłaś mnie z tym pół roku [emoji1]
@Agunia93 @sredec1982 nasza kruszyna tak samo miała przy karmieniu piersią. Do tego miałam kaprurek na piersi, bo wklęsłe mam brodawki. Possala, zasnęła, nalecialo do kapturka, przypomiali jej sie, że ma jeść, pociągnęła i nie raz zakrzyusila się, a ja panika. Mężowi bardzo zależało bym karmiła piersią, ale irytowala mnie ta sytuacja, dlatego nawet po kilku próbach zaczęłam tylko ściągać pokarm laktatorem i mam spokój. Wiem, że mała jest najedzona, mogę coś porobić w domu, starszą odprowadzić i odebrać z przedszkola, mam zapasy w lodówce i mogę wyjechać z domu coś pozalatwiac, tak jak dziś. Może to pójście na łatwiznę, ale chociaż się psychicznie nie wykańczam...
Podziwiam was, że macie przy tym tyle cierpliwości.
Mam pytanko, jeżeli jesteście w stanie odpowiedzieć na nie: ile wypijaja wasze maleństwa na kp? I ile przybrały na wadze? Dziś była położna i nasza kruszyna ma 4tyg i 2 dni, wypija 90ml i w przeciągu tygodnia przybrała na wadze z 4100g na 4510, czyli 410g/7dni. Gdzieś wyczytałam, że dziecko przybiera jakieś 20g/dobe... Położna powiedziała, że jezeli jest kp, to ok, ale przeraża mnie ten przyrost wagi...
Mi się już kończą. Muszę zaś się kiedyś wybrać do Czech dokupić...Dziewczyny, nie ma któraś z was przypadkiem Saab simplex do sprzedania?
U mnie byly od mleka krostki jak kaszka takie drobniutkie. Ale posmarowalam ligomagiem i zeszlo. No i nie jadlam wtedy nic mlecznegoCześć kochane, my dzisiaj jedziemy do położnej znowu. Musi obejrzeć mała i moje szycie jak się goi, bo znowu trochę krwi na papierze było[emoji21] @caltha a jak wyglądało u Was te uczulenie, bo ja jem jogurty, płatki z mlekiem a mała ma na buzi takie krostki i już sama nie wiem czy to potówki czy może mleczne ograniczyć.