Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas też zakupy przeważnie robi D. Czasami jest tak, że małą nakarmię i sama szybko wyskoczę a D. wtedy zostaje z Zuzą, ale to nie zdarza się często [emoji12]
Dziewczyny które podawały Dolicol - czy u Was pojawił się problem z robieniem kupek po nim? Mam wrażenie, że odkąd wdrożyłam te kropelki to jest znacznie gorzej. Kolka nie ustępuje - wczoraj od 19 do 21 walka, a dzisiaj od rana mi się darła bo próbowała a nic nie poszło. Teraz udało mi się ją jakoś uśpić na chwilkę.
Nie wiem już co robić powiem Wam szczerze.
Ja za każdym razem podaję 15 kropli. Ppmimo, że je co 3-4 godz. I brak większych problemów z kolkami. Raz spróbowałam dac mniej 13 o miała kolki. Chciałam już powoli wycofywać, bo poszło już 5 butelek, ale widocznie jeszcze jest za mała, bo ma 5,5tyg.Mamy karmiące piersią, ile razy dziennie dajecie Saab simplex i ile kropli?mały często je, nawet co 2-3 godziny. Mam tak często dawać mu 15 kropli jak na ulotce?
Ja podawalam po 15 kropli 3 razy dziennieMamy karmiące piersią, ile razy dziennie dajecie Saab simplex i ile kropli?mały często je, nawet co 2-3 godziny. Mam tak często dawać mu 15 kropli jak na ulotce?
1Czy któraś podaje vigantol Wit d3, jeśli tak to ile dajecie kropli?
Oj biedna co za ignorant z Twojego MHej, wczoraj mieliśmy mieć szczepienie ale okazało się, że jest jeszcze za wcześnie, bo 6 tygodnie liczy się od ostatniego szczepienia. Szkoda że położna mi o tym nie powiedziała. No ale trudno, pojedziemy we wtorek. Siedzimy sobie teraz z malutkim na balkonie, chyba niedługo zacznie padać. Ciągle próbuje poskładać papiery na becikowe i 500+ i ciągle czegoś brakuje. Dziś byłam w mopsie z bajdzieja, że becikowe będę miała z głowy a tu oni chcą jeszcze pity 11 no żesz kur...
U mnie z maluchem jako takich problemów nie ma, choc wydaje mi się, że bardzo dużo jeale jak na jego jedzenie to w miesiąc przybrać 1 kg czyli wcale nie aż tak dużo jak się tego spodziewałam. Niestety ja nie mam pomocy od męża. Od kiedy wróciliśmy do siebie pozarlismy się bardzo i polazl gdzieś, od tamtej pory się nie pokazuje i póki co dzieckiem się nie zainteresował.