sredec1982
Fanka BB :)
Czy wasze dzieci też często przebudzeniu się z wielkim płaczem i histeria? No ostatnio tak mamy codziennie i nie wiem jaki jest powód. I wychodzi na to że nieważne czy kupa czy nie kupa i tak jest płacz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nasza córka kończy w poniedziałek 8 tygodni i już od przynajmniej 1,5 tygodnia pojawiają się jej łezki.Wasze dzieci mają łzy?
Mój syn jutro ma 12tygodni i dzisiaj pojawiły się łzy...
U nas jak mała się budzi, to wcześniej się wierci, jakieś dźwięki też wydobywa z siebie, a jak się całkiem obudzi i jest jej to wszystko za długo, to wtedy płacze. Ale to dlatego, że od razu chce jeść. A ja najpierw zmieniam pampersa... To jest jedyny moment, kiedy płacze. A poza tym to tak sobie pokrzykuje jak coś jej nie pasuje: smoczek wypadł a go chce, chce zmianę pozycji, jak się meczy przy ćwiczeniach na brzuszkuCzy wasze dzieci też często przebudzeniu się z wielkim płaczem i histeria? No ostatnio tak mamy codziennie i nie wiem jaki jest powód. I wychodzi na to że nieważne czy kupa czy nie kupa i tak jest płacz.
Nie. Na nfz jest synflorix, prevenar 13 jest szczepionką płatną. Różnica taka, że ta z nfz chroni przed 10 szczepami, a płatna przed 13.