reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, jak czesto jedza Wasze dzieci? Glownie te karmione mm. Bo moja od jakiegos tygodnia przesypia cale noce bez budzenia na jedzenie (nawet 7h!), a w ciagu dnia je nawet co 3-4 h, a wczesniej mleczko musialo byc co 2h. Piers dostaje rzadko, glownie nad ranem i wieczorem, plus i tak musi dostac mm. Zastanawiam sie nad ta czestotliwoscia, bo wg rozpiski na mm powinna jesc nawet i 180 ml za kazdym razem, ale je zazwyczaj 120 ml, czaasem 150 ml. Ma 9 tyg. do tej pory taki maly zarloczek byla, jak juz dostaje mleko to czasem i rzuca sie na butelke jak szalona, jak wczesniej. Wiem, ze na opakowaniu mm jest napisane, ze dziecko moze jesc mniej/wiecej, ale jak to u Was wyglada?
Mój je średnio co 3h czasem częściej i zwykle jest to 150ml.
Heh wrócił mi okres a miałam nadzieję, że dłużej pociesze się wolnością od niego :)

Dziewczyny, jak czesto jedza Wasze dzieci? Glownie te karmione mm. Bo moja od jakiegos tygodnia przesypia cale noce bez budzenia na jedzenie (nawet 7h!), a w ciagu dnia je nawet co 3-4 h, a wczesniej mleczko musialo byc co 2h. Piers dostaje rzadko, glownie nad ranem i wieczorem, plus i tak musi dostac mm. Zastanawiam sie nad ta czestotliwoscia, bo wg rozpiski na mm powinna jesc nawet i 180 ml za kazdym razem, ale je zazwyczaj 120 ml, czaasem 150 ml. Ma 9 tyg. do tej pory taki maly zarloczek byla, jak juz dostaje mleko to czasem i rzuca sie na butelke jak szalona, jak wczesniej. Wiem, ze na opakowaniu mm jest napisane, ze dziecko moze jesc mniej/wiecej, ale jak to u Was wyglada?

Mój pije mniej a cześciej i nadal cieżko mi unormować te jedzenie.. jak zjada 90ml to co 2h a 120ml max 2,5-3h w nocy ma jeszcze dwie pobudki..

IMG_20180710_160346.jpg

Załączniki

• IMG_20180710_160346.jpg
    IMG_20180710_160346.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 642
Ja nie pomogę .. Ala jest na piersi i nie wiem ile zjada ... Ale noc też potrafi ładnie przespać coraz częściej mam dla siebie 7h a raz nawet 9h [emoji33] za to w dzień prawie nie śpi ... Co chwilę albo je albo płacze o nic [emoji19]

U nas mm i tez roznie bywa. Raz 120 a raz 60 z trudem co 2-3-4 godziny tez roznie. I tez placze bez przyczyny często. Nie ma jeszcze nic unormowane. W nocy zje i nie spi...masakra. Dzis bylismy na usg bioderek i brzuszka(zastoj w nerce). Bioderko lewe w dolnej granicy normy, szerzej pieluchowac, kontrola zav6 tyg kontrola. Brzuszek do kontroli za 10 tyg, i sie moze wyjasni czy to taki urok nerki czy cos innego. A starsza czyms sie zatrula i wymiotowala.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry