caltha
Fanka BB :)
Pierwsze podanie ok, bez płaczu tylko auć. A wczoraj histeria 20min a po powiedziała, że nie bolało.Link do: caltha a u Was jak tam z tym hormonem? Mala placze?
Oj masz tych obowiązków. A może teściowa niech gotuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pierwsze podanie ok, bez płaczu tylko auć. A wczoraj histeria 20min a po powiedziała, że nie bolało.Link do: caltha a u Was jak tam z tym hormonem? Mala placze?
Tesciowa pracuje. Takze dom i to wszystko jest na mojej głowie. Ale nie powiem bo moj D mi baardzo pomaga az jestem w szoku jak sie stara..Pierwsze podanie ok, bez płaczu tylko auć. A wczoraj histeria 20min a po powiedziała, że nie bolało.
Oj masz tych obowiązków. A może teściowa niech gotuje.
Nosidło lub chustę ogarnijcieHejka dziewczyny. Jak u Was z siedzeniem w wózku? Ja z moją to muszę tak wyjść na dwór żeby była godzina spania. Więc my już zazwyczaj ok 10 na dworze. Jak tylko się obudzi to koniec. Tak płacze wymusza że muszę ja nieść na rękach.w ogóle nie chce siedzieć w wózku . No kompletnie. Zabieram jej zawsze jakieś zabawki ,nawet klucze już jej daje żeby siedziała. Jakieś chrupki kukurydziane. Nic nie pomoga dłużej niż 5 min. Przełożyłam spacerówke przodem do kierunku jazdy to przez pierwszy dzień było ok . A potem od nowa. Kurczę lubiłam do tej pory długie spacery. Chodziliśmy nawet po 3h .A teraz jak mam Ja nosisc to już po pół godz chce mi się wracać do domu