Hej. Właśnie wróciłam z Lidla i też kupiłam te legginsy i są super owszem są za duże w brzuchu ale zwinęłam je w pasie, są naprawdę wygodne. Do tego udało mi się kupić dwie bluzeczki z krótkim rękawem z marszczeniami na brzuchu pod kolor skarpetki i super fajne bawełniane majtochy bo moje mnie już uciskają. Żałuję że jeszcze jednych tych legginsów nie wzięłam. Moje dziecko znowu chore, tydzień pochodziła do przedszkola i na nowo chora mnie kaszel trzyma już trzeci tydzień i chyba muszę poniwnie wybrać się do lekarza bo nic mi nie przechodzi. Gratuluję pięknych brzuszków w pierwszej ciąży też go wypatrywałam, teraz wolę nie patrzeć, też mam nadwagę i u mnie tym razem nie będzie taki ładny. Wiecie że nie wiem nawet ile ważę i wolę nie wiedzieć. Nie pamiętam kiedy ostatnio to sprawdzałam. Dla wymiotujacych mam mam radę w pierwszej ciąży miałam takie uporczywe wymioty, że w szpitalu nie mogli mi pomóc i dopiero konsylium się zebrało i stwierdzili że podadzą mi syrop przeciwwymiotny dla dzieci i to mi uratowało życie i mogłam normalne funkcjonować.