Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uhh musiałam wyjść że spotkania w pracy i siedzieć w toalecie przez pół godziny. A już myślałam że przechodzę ciążę bezstresowo..Ja tak mialam. Caly czas mnie lekko mdlilo i w sumie nie utrudniało to funkcjonowania. Kilka dni pozniej zaczelo mnie wymiotować. Ale jak juz zaczęło to przez 3 dni pod rząd i znowu spokój az do dzis. Wczoraj super sie czulam a dzis masakra.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A bylas u dentysty czy coś? Oj bol zeba jest najgorszy... ;\ dzieki mam nadzieje ze przejdzie raz dwa bo syn ma 3latka i katar jest masakra![]()
Ojj:\ lepiej idz bo bedzie coraz gorzej.. Moze cos poradza bo znieczulenia Ci raczej nie dadza.. Nie lubie dentystówwole zeby cos innego bolaly ale nie zeby
a jak juz bola i ide do dentysty to nagle przestaje ząb bolec hehe
![]()
u mnie było podobnie, chciałam psa, ale jakoś tak się zbierałam zbierałam, aż trafiła mi się znajda kociaMi od dziecka towarzyszy zwierzak z partnerem chcielismy psa a kot to przypadek znajda mala i szkoda nam sie go zrobilo i jest
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
yh z tą toksoplazmozą to bez przesady, żeby się nią zarazić od kota musiałabyś skrajnie nie przestrzegać higieny, wyciągać kupę z kuwety ręką zamiast łopatką, a potem bez umycia rąk iść sobie zrobić kanapkęJa kiedyś też miałam kotki, ale niestety zaginęły gdzieś - były kochane, ale jednak wolę psa - łatwiej upilnować no i więcej emocji pokazuje
Teraz kotków unikam bo nie przechodziłam jeszcze toksoplazmozy i muszę uważać
W pracy u mnie niestety już wszyscy wiedzą, bo lekarz od razu wysłał mnie na zwolnienie, a tak to na razie staram się utrzymać ciążę w tajemnicy - wie najbliższa rodzina i tylko paru znajomych, bo się wydało jak nie piłam alkoholu na jakiejś imprezie![]()
właśnie gdzieś czytałam ostatnio, że jak dziecko jest ze zwierzakami wychowywane to mniejsze szanse na alergie itp, a już najlepiej kiedy zwierzaki są w domu już podczas ciążyMy mamy kota, na psa warunków brak, ja psów nie lubię i nie miałby kto go wyprowadzać. I jeszcze akwarium. Dzieci się super wychowują że zwierzakami i do tego zdrowo
A bierzesz jakieś witaminki czy cos?moj to jest syneczek tatusia
jak krzykne czy cos to jestem bee hehe
![]()