Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jasne że przyjmiemy.
Ja to dzisiaj stresuje się jutrzejszą wizyta u ginki... Obawiam się trochę wyników TSH i glukozy... No i mam nadzieję że ciśnienie będę miała w miarę dobre bo ostatnio powiedziała mi że jak znowu będzie powyżej 140/95 to kieruje mnie do szpitala ehhh a ja nie chcę znowu iść leżeć i pachnieć wolę wygłupy z dziećmi [emoji14]
Najczęściej toksoplazmozą to z ziemi się można zarazić.@mono, od kotów też się można zarazić toksoplazmoza, znam parę przypadków z powikłaniami - nic fajnegooczywiście że nie można swirowac ale trzeba uważać
Dziewczyny, wiem że temat już był ale zapomniałam... Wędzone można jeść? Np. Ryby?![]()
Ja się dowiedziałam o ciąży w dniu pierwszej wizyty u dentysty przed planowanym dłuuuugim leczeniem. Teraz leczę zęby i to za darmo [emoji16] kanałowe, plomby masz za darmoA ktoś z Was korzystał z darmowego leczenia zębów?podobno ciężarnym się należą najlepsze plomby. Ja chciałbym sobie wyleczyć z tej okazji zęby bo wiadomo ile kosztuje normalnie...planuję podzwonić popytać jak teoria ma się z praktyka... A może ktoś już tu wie i potwierdzi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mi narazie za poduszke robi partner [emoji23]Ja dostalam podusze wczoraj od mojego partnera. Jest meeeega!! Musze wymyślić tylko sposób na przewrócenie sie w nocy na druga strone
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też byłaś prywatnie?
Właśnie moja dentystka zakończyła przyjmowanie na NFZ i od września przyjmuje prywatnie. Myślałam nad zmianą dentysty ale teraz myślę, że może z tym zębem faktycznie iść prywatnie...
![]()
Mi narazie za poduszke robi partner [emoji23]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom