Katherine zs
Fanka BB :)
Ulżyło mi, dziękuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tu będzie, mam nadzieję, że aktualneDziewczyny,tak z innej beczki.dzwonilam do stomatologow na NFZ i okazuje się że wcale za darmo się nie należy leczenie zębów..tylko usługa kanałowa a za plomby się płaci kilka stów...to jak to w końcu jest... W necie czytalam że refundują lepsze plomby a nie manganowe w rzeczywistości tak już nie jest..
A ja dalej smakuje kawę tylko w mniejszych ilościach i powiem ze ciężko mi bez niej...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dziewczyny,tak z innej beczki.dzwonilam do stomatologow na NFZ i okazuje się że wcale za darmo się nie należy leczenie zębów..tylko usługa kanałowa a za plomby się płaci kilka stów...to jak to w końcu jest... W necie czytalam że refundują lepsze plomby a nie manganowe w rzeczywistości tak już nie jest..
A ja dalej smakuje kawę tylko w mniejszych ilościach i powiem ze ciężko mi bez niej...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gratulacje [emoji4] cudne wieści i juz wiesz jakie ciuszki kupować [emoji4]Już po. Na szczęście wszystko jest w normie, ale więcej info będzie po wynikach krwi. Przyziemność karkowa 1.9. i co najlepsze na 80% będę mieć synka
![]()
Gratuluję ze wszystko ok z maluchami [emoji4]hej dziewczynki
wczoraj byłam na wizycie na nfz dzidziolki żyja i maja się dobrzejeden mierzy 1,02 cm a drugi chyba 0,96
dostałam skierowanie na WR (ostatnio zapomnieli mi zrobić) mocz i morfologie, lekarz z gamety chciał na nast. wizyte.
tez jestem ciekawaPięknie. Niech rosną zdrowo. Ciekawe kto tam mieszka...
Moja siostra urodzila 25 wrzesnia 2 zdrowych chlopakowtez jestem ciekawajak będą chłopaki to na pewno zdecyduje się na kolejna ciąże
![]()
SuperMoja siostra urodzila 25 wrzesnia 2 zdrowych chlopakow
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dwu jajowe.Bardzo sie przejmowala bo pierwsza ciaza ona ma 35 lat i walczyla z anemia juz przed ciaza ale wszystko dobrze sie skonczyloSupergratulacje dla siostry i cioci
Dwujajowe czy jedno?
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
ja przychodzę z pracy , jem obiad i ide spac tak do 21.Hej dziewczynyja niestety ale musze w dzien robic sobie drzemke chociaz na pol godz
bo później jestem nie do zycia.. A 1 ciazy wogole nie mialam mdlosci ... Gdyby nie brak okresu nie wiedziała bym ze jestem w ciazy..a w tej?? Ohh rano za szybko wstac nie moge bo juz mnie naciaga.. Aa dziewczyny wiecie co mozna pic zamiast kawy? Nie pije kawy a pilam ich 4 dziennie.. I chciala bym cos jesc badz pic zebym miala więcej sily...
Dołanczam sie do pytania o kawe ja tez duzo pilam a teraz zero bo mi nie smakuje az mnie na wymioty bierzeHej dziewczynyja niestety ale musze w dzien robic sobie drzemke chociaz na pol godz
bo później jestem nie do zycia.. A 1 ciazy wogole nie mialam mdlosci ... Gdyby nie brak okresu nie wiedziała bym ze jestem w ciazy..a w tej?? Ohh rano za szybko wstac nie moge bo juz mnie naciaga.. Aa dziewczyny wiecie co mozna pic zamiast kawy? Nie pije kawy a pilam ich 4 dziennie.. I chciala bym cos jesc badz pic zebym miala więcej sily...