Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, jestem po wizycie u gina, wszystko okzrobił "z grubsza" usg i podstawowe parametry w normie. Cieszy mnie to mocno, za tydzień mam usg genetyczne to się więcej napatrzę :-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, jestem po wizycie u gina, wszystko okzrobił "z grubsza" usg i podstawowe parametry w normie. Cieszy mnie to mocno, za tydzień mam usg genetyczne to się więcej napatrzę :-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
o moja tez lubi tak późno, już się zastanawiałam czy ktoś aż tak późno jak ja robi jeJa mam w piatek wizyte I dopiero bede umawiac sie na prenatalne. Pewnie za 3 tyg bo moj gin jest zwolennikiem robienia ich w ostatnim tygodniu z tego przedzialu co mozna wykonac badanie.
Zjadlam dwa hot dogi I chyba pekne. Musze jesc mniejsze porcje bo po wiekszych ledwo sie ruszam I zoladek boli....
Ide konczyc salatke z burakow w sloikach.
nic mi nie mów, ja wczoraj poszłam spać około 21
ale pechowy dzieńU nas się mówi pisia i pisiakJa mam mega słaby dzień nawalił mi samochód i wycenili naprawę kolo 2000 zł a jakby było mało mój ojciec złamał nogę masakra jakaś dzisiaj.