Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam pojęcia czemu genetyk.
Mój gin rzucił okiem na wyniki z usg i powiedział ze Ok.
Wyniki z Krwi będzie w piątek bądź w poniedziałek.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chyba jednak mam tego krwiaka, wcześniej pobolewalo mnie z lewej strony pod pępkiem a teraz już na wysokości pępka, czyli chyba coś się podnosi. Nie wiem czy to krwiak czy od zastrzyków, ale zastrzyki robię dalej od pępka. Eh do czwartku jeszcze tyle dni. Ciekawa jestem jak się skończy wycieczka samochodem i czekanie pod gabinetem, może znowu przyplace jakimś plamieniem.
![]()
Nie rozumie.. U mnie gin nie mowil wogole o badaniach pappa badz prenatalnych dlaczego?? Dlatego ze u mnie mlody wiek i zero wad? Czy jak? Ja jak pojde do gin 23listipada to bedzie 14\15tydzien .. Czyli ja nie potrzebuje żadnych badan takich tak?
Nie rozumie.. U mnie gin nie mowil wogole o badaniach pappa badz prenatalnych dlaczego?? Dlatego ze u mnie mlody wiek i zero wad? Czy jak? Ja jak pojde do gin 23listipada to bedzie 14\15tydzien .. Czyli ja nie potrzebuje żadnych badan takich tak?
Ale to takie uczucie jakbym miała od spodu skóry siniaka. Okaże się w czwartekTo nie musi być kwestia krwiaka.. ja mojego mam pod łożyskiem czyli byłby teraz gdzieś w okolicach pępka, a nic mnie tam nie boli.. jak coś pobolewa to czego tam miedzy nogami coś zakłuje [emoji12] Nie przejmuj się na zapas [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
![]()
Tak na prawdę powinna je robić każda kobieta a przynajmniej lekarz powinien każdą poinformować o takiej możliwości. Tylko po prostu one na NFZ są refundowane dla wąskiej grupy kobiet (po 35rż, z abberacjami chromosomowymi u potomstwa lub któregoś z rodziców, u tych, które miały ciąże z wadą cewy nerwowej lub chorobą genetyczną lub gdy lekarza coś zaniepokoi na USG)Nie rozumie.. U mnie gin nie mowil wogole o badaniach pappa badz prenatalnych dlaczego?? Dlatego ze u mnie mlody wiek i zero wad? Czy jak? Ja jak pojde do gin 23listipada to bedzie 14\15tydzien .. Czyli ja nie potrzebuje żadnych badan takich tak?