Nan90
Fanka BB :)
W Alfie nie ma c&A, w galerii przymorze jestNarazie zła.. jade do Alfy bo Galeria Baltycka to jakaś wielka pomyłka! Nic noe maja zero rozmiarówek:[ i w galeri niw ma C&A... ale w Alfie jest Takze nie wszystko stracone![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W Alfie nie ma c&A, w galerii przymorze jestNarazie zła.. jade do Alfy bo Galeria Baltycka to jakaś wielka pomyłka! Nic noe maja zero rozmiarówek:[ i w galeri niw ma C&A... ale w Alfie jest Takze nie wszystko stracone![]()
Pochwal sie co kupilas?Hejka dziewczyny
Ja dzis po raz pierwszy od poczatku ciazy odwiedziłam MacDonald. Nie bylam w stanie na mieso patrzec a dzis proszetak juz mam ze jak ktoras z Was cos napisze ze sobie je to ja tez zaraz mam ochote
Jeszcze ten budyn waniliowy za mna chodziKupilam tez pierwsze ubranko dla dzidzi. Moze za szybko, jednak chcieliśmy uczcić prenatalne.
Dzis ubralam tez sukienke bo tak to chodzialm w luznych rzeczach i tu prosze taki wielki brzuch mam
@Jetkaa prosze nam sie tu oszczędzaćchociaz wiem ze latwo sie mowi.
@Gosika88 ja nie wiem co z tymi lekami sie dzieje. Co ide do apteki to wydaje wieceja od kiedy jestem w ciazy to w ogole[emoji20]
A jeszczs takie pytanie czy ktoras z Was bierze falvit mama?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Można, bo to zamiennik z dokładnie taką samą formą heparyny co clexane. I jak masz receptę na jedno, to możesz dostać drugie. Ogromna różnica w cenie jest. Ja za 3opakowania clexane płacę jakieś 120zl, a za neoparin 10zl niecałe. Tylko strasznie cieknie ten neoparin :/ clexane nie ciekło, fraxyparyna też nieAch jak ja kocham recepty od prywatnych lekarzy214 ,zł nie moje a to jeszcze nie wszystkie leki. W dodatku w aptece i hurtowni nie ma clexane więc wzięłam neoparin ale nie mogę dodzwonic się do gina czy oby na pewno mogę go stosować. Niby kiedyś rozmawialiśmy o tym, że ciężko z clexane to powiedział, że zastąpimy neoparinem. Ale mimo wszystko wolę się upewnić.
![]()
Mi się wydaje, że ma grubsza igłę [emoji14]Można, bo to zamiennik z dokładnie taką samą formą heparyny co clexane. I jak masz receptę na jedno, to możesz dostać drugie. Ogromna różnica w cenie jest. Ja za 3opakowania clexane płacę jakieś 120zl, a za neoparin 10zl niecałe. Tylko strasznie cieknie ten neoparin :/ clexane nie ciekło, fraxyparyna też nie
Taaa juz tez to wiem... hehe coś nie pisane mi dzis te zakupy!W Alfie nie ma c&A, w galerii przymorze jest![]()
Nie wiem, ale się wkurzyłam jak wczoraj pierwszy raz robiłam neoparin to chyba z 5kropel wyleciało jak zdejmowalam gumę z igły, więc jakaś porażka totalna. Już wiadomo skąd cena korzystna.Mi się wydaje, że ma grubsza igłę [emoji14]
![]()
Z clexane zawsze wylatywało mi kilka kropel, z neoparin chyba też coś popłynęło, no ale trudno, chyba aż takiego wielkiego znaczenie to nie ma. Za 2 opakowania neoparin dałam 160 zł super po prostu.Nie wiem, ale się wkurzyłam jak wczoraj pierwszy raz robiłam neoparin to chyba z 5kropel wyleciało jak zdejmowalam gumę z igły, więc jakaś porażka totalna. Już wiadomo skąd cena korzystna.