caltha
Fanka BB :)
Może niech ktoś kupi prawdziwy razowy, nawet ktoś kto odwiedza współspaczkę jeśli do Ciebie nikt nie przychodzi.
Co do sera to bym pewna nie była z tym cukrem, bo cukier jest teraz i w wędlinach niestety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może niech ktoś kupi prawdziwy razowy, nawet ktoś kto odwiedza współspaczkę jeśli do Ciebie nikt nie przychodzi.
Chleb dzisiaj dostarczy mi mąż jak wróci z pracy... Niestety musiał na chwilę obecną zrezygnować z wyjazdów do Niemiec co mnie nawet cieszy... Bo codziennie dostarcza mi do szpitala dużo warzyw, a dzisiaj przypomnę mu i chlebie dla cukrzykowChodzi o zawartosc weglowodanow a nie cukru. Mleko max 0,5%tluszczu I max 4-5g weglowodanow. Ser tez ma czesti duuuzo weglowodanow. Skoro jest problem z cukrem trzeba znalezc przyczyne. Moze ktos przywiezie ci prawdziwy chleb razowy.

@Zakochana86 mialam 4 razy zastrzyk 3 razy w ciazy - przed 12 tc , potem okolo 20 , po 30 tyg i po porodzieMiałam ale wyniki poznam dopiero 13.11 na wizycie a czy ten zastrzyk mozna przyjąć w każdym tyg czy dopiero w 28 bo tak słyszalam