caltha
Fanka BB :)
Może niech ktoś kupi prawdziwy razowy, nawet ktoś kto odwiedza współspaczkę jeśli do Ciebie nikt nie przychodzi.
Co do sera to bym pewna nie była z tym cukrem, bo cukier jest teraz i w wędlinach niestety
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może niech ktoś kupi prawdziwy razowy, nawet ktoś kto odwiedza współspaczkę jeśli do Ciebie nikt nie przychodzi.
Chleb dzisiaj dostarczy mi mąż jak wróci z pracy... Niestety musiał na chwilę obecną zrezygnować z wyjazdów do Niemiec co mnie nawet cieszy... Bo codziennie dostarcza mi do szpitala dużo warzyw, a dzisiaj przypomnę mu i chlebie dla cukrzykowChodzi o zawartosc weglowodanow a nie cukru. Mleko max 0,5%tluszczu I max 4-5g weglowodanow. Ser tez ma czesti duuuzo weglowodanow. Skoro jest problem z cukrem trzeba znalezc przyczyne. Moze ktos przywiezie ci prawdziwy chleb razowy.

@Zakochana86 mialam 4 razy zastrzyk 3 razy w ciazy - przed 12 tc , potem okolo 20 , po 30 tyg i po porodzieMiałam ale wyniki poznam dopiero 13.11 na wizycie a czy ten zastrzyk mozna przyjąć w każdym tyg czy dopiero w 28 bo tak słyszalam