Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny [emoji6]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i witam nowe majóweczki [emoji3]
Tak pół żartem ale ciekawi mnie to: sprawdzałyście czy płeć pokrywa wam się z chińskim kalendarzem płci? U mnie w pierwszej ciąży się zgadzało[emoji6] teraz wychodzi według tego kalendarza, że będzie drugi chłopak. Sama jestem ciekawa [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak, prenatalne miałam 6listopadaRozgość się. Jesteś już po prenatalnych?
Witam nowa mamusieHej dziewczyny! świeżynka melduje się. Termin wg. USG i OM mam na 21.05Płci jeszcze nie znamy. Jeszcze to do mnie nie dochodzi, że już za kilka miesięcy będę mamą
![]()
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli na usg wszystko jest w porządku, to nie martwiłabym się tak bardzo, maluszek ma jeszcze czas.Hej dziewczyny, źle ostatnio sypiam, nie mogę zasnąć a jak żadne to ciągle się budzę. Chyba przejmuje się tym, że ruchy młodego są słabe albo w ogóle nie wyczuwalne. Czasem coś zabulgocze ale nie mam pewności, że to on . Wiem, że na tym etapie ruchy mogą wychuc kobiety szczupłe albo w kolejnych ciążach, no ja do szczupłych to raczej nie należę zwłaszcza, że brzuch wywaliło mi praktycznie od razu. Nie wiem co o tym myśleć.
![]()
Łączą nas bardzo przyjemne wakacjeDzien dobry mamusie standardowo trzymam kciuki za wizyty same dobre wiesci tu slychac oby tak dalej widze ze sie rozrastamy nie tylko w brzuszkach ale grupa wieksza [emoji4]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny, źle ostatnio sypiam, nie mogę zasnąć a jak żadne to ciągle się budzę. Chyba przejmuje się tym, że ruchy młodego są słabe albo w ogóle nie wyczuwalne. Czasem coś zabulgocze ale nie mam pewności, że to on . Wiem, że na tym etapie ruchy mogą wychuc kobiety szczupłe albo w kolejnych ciążach, no ja do szczupłych to raczej nie należę zwłaszcza, że brzuch wywaliło mi praktycznie od razu. Nie wiem co o tym myśleć.
![]()