Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
KasiaRo a to ze pisze od 2 trymestru to znaczy ze jest kiepska w składzie? Bo nie bardzo wiem...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Daj bąbelkowi dorosnąć! Średnia to 20 tydzień ciąży.Hej hej hej ja od godzinki w domku już jupiiiii ale się cieszę.... Chociaż jak weszłam to trochę się przeraziła bo mój m to chyba od paru dni nie sprzątał taki bałagan. Ale pogadankę będzie miał jak wróci z pracy [emoji14]@LilithGoth32 co u Ciebie?
Katherine, uzywalam babydream w zeszlej ciazy. Balsam sie ciezko wchlania, a oliwka ma soje w skladzie...
Oliwki hipp uzywam takiej zwyklej dla dzieci czasami, ale zima dla mnie jest za malo tresciwa. Czy masz na mysli jakas specjalna ciazowa? To nie znam.
Uzywalam tez produktow palmersa, ale na dluzsza mete nie moge z tym zapachemlubilam balsam z ziaja. Mialam bio oil i oliwke z belly button. Lubilam je
a najbardziej mi pasowal olejek z Nacomi. Teraz mam krem na rozstepy z momme, bo byl jedyny na ktorym nie bylo napisane, ze jest od drugiego trymestru.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom[/QUOTE ]
Miałam na myśli oliwkę z hipp tą którą stosowałaś, i serię dla mam z rossmanna.