reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Może powinnam uściślić, pisałam o drugim porodzie. Pierwszy był koszmarem. Mimo, że drugi bolał bardziej, skurcze były silniejsze, akcja szybsza i dziecko większe, to ten drugi był taki jak trzeba.

W pierwszym było wszystko to, czego się nie chce, podanie oksytocyny, skurcze parte 3 godziny, chwyt kristellera, lewatywa, golenie, nacięcie, szycie, koszmarna porodówka jak dla krów, spadłam z fotela, okropna obsługa, bolesne badania...

Jedna kobieta, skrajnie rożne doświadczenia.

Też poczekam gin mówił że w grudniu a mam 20 wizytę potwierdzi czy na pewno dziewczynka [emoji66]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też czekam, bo Wy to przynajmniej wiecie kogo nosicie w jakimś tam % a ja nie [emoji14] Zasłaniała pępowina i nic nie szło podejrzeć Hihi.
Ale puki co rozglądam się i orientuje w takich bardziej gadżetach jak Np. Podgrzewacz, niania etc.
Ja ogólnie nie jestem zwolenniczką różowego i błękitnego dlatego postawie na neutralne kolorki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też czekam, bo Wy to przynajmniej wiecie kogo nosicie w jakimś tam % a ja nie [emoji14] Zasłaniała pępowina i nic nie szło podejrzeć Hihi.
Ale puki co rozglądam się i orientuje w takich bardziej gadżetach jak Np. Podgrzewacz, niania etc.
Ja ogólnie nie jestem zwolenniczką różowego i błękitnego dlatego postawie na neutralne kolorki :)

Ja synka też nie ubieralam na niebiesko miał jakieś elementy gdzie niegdzie ale też żółte białe itp podoba mi się bardzo połączenie szarego z kolorami

Może powinnam uściślić, pisałam o drugim porodzie. Pierwszy był koszmarem. Mimo, że drugi bolał bardziej, skurcze były silniejsze, akcja szybsza i dziecko większe, to ten drugi był taki jak trzeba.

W pierwszym było wszystko to, czego się nie chce, podanie oksytocyny, skurcze parte 3 godziny, chwyt kristellera, lewatywa, golenie, nacięcie, szycie, koszmarna porodówka jak dla krów, spadłam z fotela, okropna obsługa, bolesne badania...

Jedna kobieta, skrajnie rożne doświadczenia.
A ja myślałam, że nacięcie, szycie i lewatywa to standard [emoji12] wszystko to miałam plus oksytocyna bo wody odeszły w nocy, a skurczy nie było [emoji53]

Ja też nie wiem kogo noszę w brzuszku.. ale wszyscy mówią mi, że chłopak i zaczęłam w to wierzyć[emoji12]
Mój syn ma mało niebieskich rzeczy ja lubię szarości [emoji6] siostra urodzi córeczkę w kwietniu i też jakoś na róż się u niej nie zanosi bo średnio lubi ten kolor [emoji6]
Kiedy masz wizytę? Ja dopiero 14.12 wtedy będzie równo 20 tydzień

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Też miałam oksytocyne bo wody mi odeszły a jak przyjechałam do szpitala to mi skurcze przeszły nacięcie szycie lewatywa golenie tylko poprawiła bo ogolilam się przed porodem jakoś w lusterku.

reklama
A ja myślałam, że nacięcie, szycie i lewatywa to standard [emoji12] wszystko to miałam plus oksytocyna bo wody odeszły w nocy, a skurczy nie było [emoji53]

Ja też nie wiem kogo noszę w brzuszku.. ale wszyscy mówią mi, że chłopak i zaczęłam w to wierzyć[emoji12]
Mój syn ma mało niebieskich rzeczy ja lubię szarości [emoji6] siostra urodzi córeczkę w kwietniu i też jakoś na róż się u niej nie zanosi bo średnio lubi ten kolor [emoji6]
Kiedy masz wizytę? Ja dopiero 14.12 wtedy będzie równo 20 tydzień

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Ja miałam teraz 21.11 bo u mnie co rusz był inny tc. I finalnie w końcu stanęło, że mam 13t6d. Termin porodu finalnie 26.05 a kolejną wizytę mam 18.12 ale szczerze jak już pisałam nie wiem czy dotrwam tak długo w niepewności [emoji14]

Z tą wiarą to u mnie jest tak, że mi moje przyjaciółki, mama i nawet mój D mówią, że będzie dziewczynka [emoji2] I tak samo jak Ty powoli wkrętka weszła .... już gadam do brzuszka na „madame” Hihi [emoji23] [emoji3]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry