reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny ile mniej więcej idzie pieluch newborn (1) ? Kupiłam w sumie 50 sztuk i nie wiem czy kupić więcej czy przestawić się na dwójki?

3jgxskjosc311c31.png
Nie radzę kupować na zapas pieluch bo może okazać się tak jak w przypadku mojej córeczki, że musiałam przetestować kilka rodzai pieluszek żeby nie miała odparzeń, miała bardzo delikatną pupę, zakupione dady nie zostały zurzyte a skończyliśmy na firmie pampers zielonych. Jedynki w zasadzie dwa małe opakowania ale równie dobrze mogły być dwójki. Waga 3550g

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie synek na wszystkie oprócz pampersa (nadal ma) tak samo chusteczki nawilżane - też tylko pampers :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
U nas nawet chusteczki nie wchodziły w grę a też głupia zapas zrobiłam. Tylko woda gotowana.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny na po wizycie u gin:)
Wszystko wporzadku dzidzia glowa na dol :) macica zamknieta nic sie nie skraca:) takze uff! Ale jestem w ktopce bo ginekolog powiedział ze moj syn albo ma male jadra baardzo bardzo albo on widzi dziewczynkę i nie byl w stanie potwierdzić czy chlopak czy nie:\ smieszy mnie to trochę hehe :) czyli muszę czekac 4 tyg do nastepnej wizyty bo moze siusiak urosnie albo pokaze sie coś innego:) i jest pol na pół hehe ( tyle wiedziałam przed ciążą ze bedzie albo to albo to ) ale ja czuje ze to chlopak ale z malym siusiakiem hahah:) a tak to z dzidzia wszystko ok co najważniejsze :)

Ja pampersy kupowalam jedna paczke i to pampersa i pozniej dokupilam jak okazalo sie ze maly nie ma uczulenia ;) i pozniej zmianialam na Dady:) a i pare dostalismy w prezencie od znajomych;)

20180104_214556.jpg
a wy co tu widzicie?:) nozka nozka i?? Ja czuje w glebi ze to syn ale juz sama nie wiem

Załączniki

• 20180104_214556.jpg
    20180104_214556.jpg
    553,2 KB · Wyświetleń: 661
Jetkaaa a to ten sam ginekolog co wcześniej syna widział czy inny. Ty nie strasz że z syna się może córka zrobić.... U nas to nie wchodzi w grę ;)

Ja wszystkie większe rzeczy mam po starszych dzieciach więc tak naprawdę ciuszki trochę kupuję, potem jeszcze rzeczy dla mnie, kosmetyki dla maleństwa no i tyle.

A na zdjęciu nic nie widzę.... U mnie na zdjęciu dokumentującym płeć mam dwa jądra widoczne. Jak sam ginekolog stwierdził - jaja na pół ekranu...

Jetkaaa a to ten sam ginekolog co wcześniej syna widział czy inny. Ty nie strasz że z syna się może córka zrobić.... U nas to nie wchodzi w grę ;)

Ja wszystkie większe rzeczy mam po starszych dzieciach więc tak naprawdę ciuszki trochę kupuję, potem jeszcze rzeczy dla mnie, kosmetyki dla maleństwa no i tyle.
Nie to nie ten sam :\ tamten powiedzial mi w usg 4d ze to chlopak sama widzialam długą antenke a teraz ta antenka jest baaardzo mała hehe :) no wlasnie sama nie wiem czy chłopak czy dziewczynka:) on mowil ze mogla to byc dziewczynka ale miec nie wykształcone i nie schowane czesci intymne a dopiero teraz sie schowalo i wykształcilo w pelni albo maly ma baardzi mała moszne choc mowi ze na tym etapie potrafil by odroznic a teraz nie potrafi w gre wchodzi pempowina ze tamtym razem to byla pempowina .. Albo teraz pempowina zakryla jajeczka . sam nie wie ale mowi ze jajek nie widzi hehe:)

A na zdjęciu nic nie widzę.... U mnie na zdjęciu dokumentującym płeć mam dwa jądra widoczne. Jak sam ginekolog stwierdził - jaja na pół ekranu...
No wlasnie a tu jajek nie widac a w 20t2d moim zdaniem antenka byla by wieksza lub bardziej widoczna a tu nic nie widac a nie wiem jak na usg widac dziewczynke.. Pojde na usg 4 d moze w tedy sie dowiem albo grzecznie poczekam 4 tyg:)

reklama
Hmmmm chyba penisa to za bardzo wcześnie nie widać. Teraz koło połowy już tak, ale w 18 TC u mnie po obecności jąder chłopaka poznawał. Penis później jest widoczny ale kiedy nie wiem.

Do góry