Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niezłe naciagactwoHej Dziewczyny !ja z lipcówek 2017
mam córcię Liwcię i postanowiłam napisać coś i u Was - to nie reklama a raczej chęć podzielenia się swoją zniżką na pobieranie krwi pępowinowej. Sama w ciąży się zastanawiałam, szukałam oferty, wiadomości o tym i potem zniżki dlatego jeśli któraś z Was jest zainteresowana bankowaniem krwi pępowinowej to możecie do mnie pisać prv. Ja bankuje krew w najwiekszym polskim banku - Polskim banku Krwi pępowinowej i za to mam zniżkę dla swoich przyjaciół- 200 zł mniej. Mysle ze to duża kwota przy wyprawce. Jeśli któraś chce to napiszcie do mnie podam Wam swoje dane jakie trzeba
pozdrowionka i powodzenia !! Katja.
Hejka! Dokładnie nie wiem jak wszystko tu wygląda no i nie mam porównania z Zaspą bo to moja pierwsza ciąża ale mogę podzielić się tym co już wiem.@Angela3aa moją zmorą też są plecy Jakaś masakra - i bez ciąży mam lordozę to teraz dopiero to czuje.
No i mam to samo. Jakieś dziwne jazdy. Mała się mniej rusza to panikuje. W nocy śnią mi się jakieś pierdoły - co chwile poród lub syt. związane z porodem. Ale to chyba jest tak, że głównym tematem u mnie jest ciąża i praktycznie większość dnia się o tym myśli. A jak o czymś dużo myślisz, to później się to śni. [emoji3]
@nan jak u Ciebie?
Możesz mi w wolnej chwili powiedzieć jak to wygląda na klinicznej - w sensie porodówka i opieka, wiesz może coś? Bo po moim pobycie w szpitalu, ordynator ginekologii w Redłowie sugerował wyższy rangą szpital, i chcąc nie chcąc muszę wziąć Kliniczną pod uwagę![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chciałam też na stronce hipp i pokazuje że mój adres email już zajęty. Niemożliwe nigdy bym wcześniej na to nie wpadła.Właśnie chciałam zapisać się do klubu maluszka ale okazuje się, że widnieje u nich już mój adres domowy i mailowy. Ciekawe jakim cudem skoro się tam nie rejestrowalam
![]()
Też się z tym zmagam:-( zwłaszcza po nocy jest masakra.A czy któraś z was ma jakiś pomysł jak można ulżyć sobie w bólu pleców ?(
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom