Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kochana co do faceta mam tak samo :\U mnie nocka nieprzespana, chodze na rzesach, moja dwulatka tak dokazywala ze co 10- 15 minut pobudka i "mamusiu tulić", "nie tak tak", az moj sie wyprowadzil do innego pokoju spac, niby juz zdrowa a nie wiem co jej...
Mi malo co w ciazy smakuje choc przytylam juz 7 kg, ciasto zjem ale nie ze jakos sie doczekac nie moge, fakt w swieta troche czekoladkami przywalilam, nawt lekarz sie smial ze pewnie slodko bylko bo zapalenie bakteryjne sie przyplatalo, Dzis mowie mojemu ze pierdziele nie gotuje, od wczoraj za mna chodza placki po wegiersku niech gdziesz szuka i nas zabierze, czasami chcialabym zeby mnie troche porozpieszczal. Tez tak macie ze w pierwszej ciazy maz chucha dmucha, a kolejne juz codziennosc, dajesz rade to co..., ja mu tu pokaze, wiec dzis plan odpoczac tym bardziej ze przeziebiona jestem i cos kaszle nawet sporo. A teraz tule sie dalej z corą i popijamy kakao
leniwej niedzieli dziewczyny życzę:
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom