reklama
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Kochana pocieszy Cie to, że ja jestem na l4 już od października? A dodatkowo musiałam leżeć w łóżku, teoretycznie dalej muszę ale czasami już nie umiem i robię spacer po mieszkaniuŚwięta,święta i po świętach.. Ruch na forum się zrobiłja od miesiąca już źle usypiam,za to dłużej. Albo mnie kopie, albo drętwieja części ciała albo skurcz łydek i tak mija nocka..
Ale w końcu idę na l4!!kurde,ciekawe jak do tego kwietnia wytrzymam. Nie wiem jak Wam ale mnie ciężko się siedzi, po chwili boli kręgosłup,brzuch przeszkadza..pewnie to ta waga nieszczęsna
Miłego dnia!!
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
nknatalia
Fanka BB :)
I tak napewno odsłonisz ochraniacze żeby małą/małego widzieć, ja tak robiłam, co nie zmienia faktu że gdy dziecko jest dość aktywne to jednak wolę żeby w ochraniacz się uderzyło niż w szczebelek. I bez przesady wszystko z umiarem i z rozumem też mnie bardziej przeraża śmierć łóżeczkowa niż to czy dać baldachim z kurzem czy nie a latem zaręczam że baldachim z tiulu się bardzo przydał. Po pierwsze komary a po drugie ciągle otwarte okno.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
Cześć dziewczyny
jak tam po Swietach?
Ja mam problem z oddychaniem tylko jak za dlugo stoje nie wiem czemu:\
Przez te Świeta nadrobilam te stracone kg gdy wymiotowalam wcześniejhehe
Mi hormony strasznie dokuczaja:\ mam nerwy zaraz mi przechodzi a jrszcze zaraz placze:\ noi ten ciagly katar:\\
Ja wyprawke powoli zaczynam kompletowac
a polowkowe 4 stycznia dopiero :\
Ja mam problem z oddychaniem tylko jak za dlugo stoje nie wiem czemu:\
Przez te Świeta nadrobilam te stracone kg gdy wymiotowalam wcześniejhehe
Mi hormony strasznie dokuczaja:\ mam nerwy zaraz mi przechodzi a jrszcze zaraz placze:\ noi ten ciagly katar:\\
Ja wyprawke powoli zaczynam kompletowac
caltha
Też wolę zobaczyć, ale często w sklepie albo brak przeceny albo dużo niższa, a w smyku to już standard jest :/Tak samo hm albo smyk mają spore przeceny. Ja ostatnio wolę jednak pochodzić i zobaczyć na żywo. Jutro wybieram się ze starszą po buty to na pewno zahaczymy o sklepy dziecięce
reklama