reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

Brzuch, jak pisałam lubi być zmienny, wiec możliwy brzydki zbieg okoliczności. Ale lekarz super, że zwrocil uwage, bo wielu olewa. Oby się okazało niepotrzebnie :) ale jak już jednak, to trzeba monitorować. Jak będzie wiadomo co i jak już na pewno, to pytaj bo jestem spec ;) hehe
Dobrze dziękuję na pewno bede pytac jak się dowiem co i jak:)! Uspokoilas mnie troszke:)

reklama
Jetkaa nie przejmuj sie naprawde ja sprawdzalam teraz wyniki mojej malutkiej i porownywalam je z twoimi moja z brzuszkiem byla 2 tygodnie do tylu tez miala za maly brzuch i jak urodzilam ja przez cc 3 lata temu to bylo ok sliczna i dzrowa dziewczynka;)
Takze nie martw sie ja mialam wieksza roznice jak ty do dwoch tygodni +/- jest norma nic sie nie dzieje

Dzień dobry [emoji3]
Ale się wyspałam! Mega [emoji4] Hihi... dawno nie byłam tak wyspana[emoji3] nawet nic mnie nie boli ...prawie [emoji56]

Szumisia kupi mi moja siostra na prezent dla małej - więc zobaczymy czy się sprawdzi [emoji848]

@Jetkaa nie martw się na zapas bo to niczego nie zmieni. Jak piszą dziewczyny - malutka mogła po prostu mieć pusty pęcherz[emoji39] Ja chodzę prywatnie od początku, ale znam przypadek i to z chwili dosłownie temu, że moja kuzynka (jest 2tc do tylu ode mnie) jeździła do Łodzi co 3 tyg. bo lekarka podejrzewała, że ma toksoplazmozę. W rezultacie okazało się, że ginka tylko chciała kasować po dwie stówy za wizytę Ja byłam też z kolei na kontrolnym badaniu jakoś w 12/13 tc. u kogoś innego i nie dość, że skasowała mnie jak za zborze to jeszcze wymyślała, że mam jakieś plamy na macicy, krwiaka w trakcie organizacji i mięśniaka.... oczywiście biadolenie, że może różnie być i kontrola za dwa tygodnie. Nie poszłam, zostałam u swojego ginekologa i jak widzisz wszystko jest ok [emoji16] Nie ma reguły ale musisz być dobrej myśli [emoji4]
Wszystko będzie ok [emoji847] Mała jest śliczna [emoji7]

@MoniaMat mega zdjęcia !!! Aż Ci zazdroszczę [emoji3] Jakość taka jakby fotograf siedział w brzuszku i podziwiał piękności [emoji7][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam, dziś kończę trzy dychy, starość [emoji14] z tej okazji idę kupić mężowi prezent hehe chyba rolę się odwróciły.

3jgxskjosc311c31.png

Gosia sto lat [emoji16] ja skończyłam 31 w czwartek dostałam od rodziców wyciskarke wolnoobrotowa do soków o stwierdzam że starość nadeszła bo bardzo ucieszył mnie praktyczny prezent [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry