A ja się męczę z zaparciamiBiegunka w ciąży sama w sobie nie jest niepokojącym objawem, więc się nie stresuj.Jedyne co może być niepokojące, to odwodnienie jeśli masz ostre biegunki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja się męczę z zaparciamiBiegunka w ciąży sama w sobie nie jest niepokojącym objawem, więc się nie stresuj.Jedyne co może być niepokojące, to odwodnienie jeśli masz ostre biegunki.
Tylko, że mój mąż ma minusową z tego co pamięta, więc chyba nie będzie konieczności.To pewnie dostaniesz zastrzyk tak jak już pisała koleżanka. W dzisiejszych czasach konflikt to nie jest żaden problem tak naprawdę. Fajnie, że się dobrze czujesz! Ja sobie odbije w 2 i 3 trymestrze![]()
Ja też mam zaparcia! Koszmar. A jak już uda się wypróżnić, to boli i krew się pojawia z odbytu... Lekarz też mi polecił ten Syrop, ale nie pomaga. Jem suszone śliwki, moczę je.. Jem też siemię lniane.. Pewnie bez tego wszystkiego byłoby jeszcze gorzej..A ja się męczę z zaparciamipomaga syrop Lactulosum ale staram się naturalnie działać i jem jogurt z siemieniem lnianym na śniadanie jak już nie idzie wyrobić!
Tylko, że mój mąż ma minusową z tego co pamięta, więc chyba nie będzie konieczności.
RH- czyli konflikt serologiczny. Ja mam -, a mąż ma +. W tym przypadku w 28 tygodniu dostanę zastrzyk, a po porodzie jeżeli dziecko urodzi się z grupą krwi RH- również dostanę zastrzyk.
Ty masz RH-?
Tak wiem, że będzie chciał mieć na papierku, dlatego będę musiała powtórzyć badanie, mąż to samo. Kiedy macie najbliższą wizytę u ginekologa?Najlepiej poinformować lekarza prowadzącego on pokieruje. Podejrzewam, że będzie chciał mieć wszystko na papierku. Mój mi powiedział, żebym na następną wizytę przyszła z wynikami w tym grupą krwi moja i męża![]()
A ja się męczę z zaparciamipomaga syrop Lactulosum ale staram się naturalnie działać i jem jogurt z siemieniem lnianym na śniadanie jak już nie idzie wyrobić!
Tak wiem, że będzie chciał mieć na papierku, dlatego będę musiała powtórzyć badanie, mąż to samo. Kiedy macie najbliższą wizytę u ginekologa?![]()
Tak wiem, że będzie chciał mieć na papierku, dlatego będę musiała powtórzyć badanie, mąż to samo. Kiedy macie najbliższą wizytę u ginekologa?![]()