Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Ja mam hemoglobinę w górnej granicy normy i nie suplementuje dodatkowo żelazaCo do witamin - zwracacie uwagę, żeby nie było w składzie żelaza? W 1. trymestrze jest niezalecane jeśli wyniki są ok..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam hemoglobinę w górnej granicy normy i nie suplementuje dodatkowo żelazaCo do witamin - zwracacie uwagę, żeby nie było w składzie żelaza? W 1. trymestrze jest niezalecane jeśli wyniki są ok..
To u mnie ledwo przy dolnej granicy dzieki temu ze biore zelazoJa mam hemoglobinę w górnej granicy normy i nie suplementuje dodatkowo żelaza![]()
moje zelazo niestety lezy i kwiczy i musze dodatkowo juz sie suplementowac od tygodnia..Co do witamin - zwracacie uwagę, żeby nie było w składzie żelaza? W 1. trymestrze jest niezalecane jeśli wyniki są ok..
7 to nie taki zły wynik - mi spadło do 4,5 siedziałam tydzień w szpitalu po porodzie. Obyło się bez transfuzji.To u mnie ledwo przy dolnej granicy dzieki temu ze biore zelazoz poprzedniej ciąży to hemiglobina przy normach 11.5 to mialam zwykle 9-10. Po porodzie od razu hemoglobina 7.
mialam miec transfuzje ale dobrze zareagowałam na tardyferon.
Ja w tej ciąży nie mam z tym problemu ale w poprzedniej miałam. Mi zawsze rano pomagała szklanka cieplej wody z cytryna.Ja dziś do Was z pytaniem. Jak sobie radzicie z zatwardzeniem? Zawsze miałam skłonność do zatwardzeń, ale teraz jest masakra. Częste wymioty powoduja jeszcze większe problemy z 2. Wizytę mam w czwartek i oczywiście spytam dr, ale może Wy macie jakieś skuteczne sposoby
cytryny niestety nie mogę, powoduje u mnie metaliczny posmak i częste wymiotyJa w tej ciąży nie mam z tym problemu ale w poprzedniej miałam. Mi zawsze rano pomagała szklanka cieplej wody z cytryna.
Ja w tej ciąży nie mam z tym problemu ale w poprzedniej miałam. Mi zawsze rano pomagała szklanka cieplej wody z cytryna.
ale bardzo dziękuję za pomysłcytryny niestety nie mogę, powoduje u mnie metaliczny posmak i częste wymioty
Ja dziś do Was z pytaniem. Jak sobie radzicie z zatwardzeniem? Zawsze miałam skłonność do zatwardzeń, ale teraz jest masakra. Częste wymioty powoduja jeszcze większe problemy z 2. Wizytę mam w czwartek i oczywiście spytam dr, ale może Wy macie jakieś skuteczne sposoby