Dulce123
Fanka BB :)
Jeszcze nie, ogólnie ja biorę euthyrox od 2 lat na niedoczynność i robię często TSHA byłyście już może u endokrynologa? Ja miałam wczoraj wizytę i dała mi Eythyrox na zbicie TSH bo za wysokie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze nie, ogólnie ja biorę euthyrox od 2 lat na niedoczynność i robię często TSHA byłyście już może u endokrynologa? Ja miałam wczoraj wizytę i dała mi Eythyrox na zbicie TSH bo za wysokie...
To już niedługoJa mam za tydzień 07.09 to już będzie 6tydz 3 dzień więc powinno być coś widać (przynajmniej mocno na to liczę) zresztą kilka dni później lecimy do Włoch więc chce przed wylotem jeszcze pogadać z lekarzem
U mnie od razu po urlopie więc cos tu nie graJakaś fala ciąż przed urlopami![]()
Na urlopie było działanieU mnie od razu po urlopie więc cos tu nie gra![]()
Ja też lece do EgiptuJa we wtorek idę do swojej lekarki dopytać bardziej o kwestie związane z wakacjami i wylotem do Egiptu. Wiem, że nic nie będzie jeszcze widać. A potem mam koło 20 też wizytę![]()
Czekałam na CiebieDziewczyny, nieśmiało się witam. Na razie mam tylko wynik bety, czekam na proga.
To mnie pocieszyłaś kobitoJa też lece do EgiptuMoja lekarka nie widzi przeciwwskazań, byle nie doprowadzić do udaru i oszczędzać się z opalaniem, no i uważać na zemstę
![]()
To ty mnie zarazilas!Czekałam na Ciebie![]()