Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja póki co mam wizyty poranne to też sama chodzę, więc się nie martwWszyscy w kolejce że swoimi partnerami a ja mojego nie wzięłam![]()
Też mam niedoczynność, jak te 2 sprawy się łączą? Z okazji niedoczynności przysługują nam dodatkowe rzeczy?Kolejna wizyta za 3 tyg, dostałam skierowanie na prenatalne na NFZ jako że mam niedoczynność tarczycy. Mi gin kazała robić te badania z chorobami zakaźnymi w 10tc
Ja z pierwszym dzieckiem poszłam szybko, był sam pęcherzyk bez serduszka. I stresowało mnie to czekanie aż serce zabije, tym bardziej, że w międzyczasie miałam plamienia i krwotok i czułam się jak skazaniec.Już przy tym tygodniu te przyrosty mogą nie być aż tak wysokie, mnie osobiście bardziej stresuje czekanie na wynik bety niż wizyta u gin.Ja bym poszła sprawdzić czy ciąża w macicy
![]()
Ja jak miałam 5+4 bodajże to już było widać zarodek z serduszkiem. Więc to różnie bywaDziewczyny! Jak wcześnie ginekolog jest w stanie potwierdzić że wszystko jest okej? Wiem, że im później tym więcej widac, ale czy jest taki wcześniejszy moment np. 5+3 że ginekolog coś potwierdzi?![]()
Ja tak samo będę musiała na pierwszą wizytę wybrać się sama, mąż w Londynie akurat przez tydzień będzie musiał byćJa póki co mam wizyty poranne to też sama chodzę, więc się nie martw![]()