kaska1
Fanka BB :)
A czemu ?Ja mam, w poprzedniej ciąży kupiłam. Ale użyłam może raz czy dwa. Drugi raz bym nie kupiła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu ?Ja mam, w poprzedniej ciąży kupiłam. Ale użyłam może raz czy dwa. Drugi raz bym nie kupiła.
U mnie nic się takiego nie dzieje.Mam pytanie do dziewczyn które robią zastrzyki z clexane czy tam neoparin . Miałyście tak że strzyknelyscie sobie rano i cały dzień saczy wam się ze śladu po igle krew ? Plaster muszę co kilka godz zmienić bo przecieka
tak strasznie mi przykroDziewczyny, ja się żegnam. Nie ma serduszka, okruszkowi zatrzymał się 2 tygodnie temu rozwój.
Jak to zrobiłaś? Masz jakieś rady ?Synek ma teraz rok i 3 tygodnie. W terminie porodu będzie miał trochę ponad rok i 8 miesięcy. Zobaczymy jak to będzie. Chcę przestać karmić nieco wcześniej żeby zdążył się oswoić. W sumie dobrze nam idzie bo mamy karmienie nad ranem, potem po około 13 godzinach przed snem i kilka razy w nocy (bardziej takie przyklejanie się ze względu na potrzebę bliskości) a jeszcze miesiąc temu była istna "mlekoza" i chciał być przystawiany do piersi co 2/3 godziny.![]()
Hejja aktualnie 9+1 i też córeczka ktora za tydzień ma imprezę jedynkowa
oczywiście jestem jej głównym organizatorem a forma średnio dopisuje
Ale dość podobnie, dużo zdrówka i siły przesyłamy![]()
ja mam po poprzedniej ciąży więc pewnie od czasu do czasu sobie posłuchamJa tak samo 4 tyg będą w Nast piątek i potem we wtorek prenatalne . Boje się cholernie
A tak dziewczyny z innej beczki ... Kupuję któras detektor ? Zastanawiam się nad kupnemkiedyś to nie myślałam o tym ale teraz jakoś tak po tych stratach i człowiek starszy (37 ) to przez myśl przechodzi a może kupię ?!
![]()
Hejja aktualnie 9+1 i też córeczka ktora za tydzień ma imprezę jedynkowa
oczywiście jestem jej głównym organizatorem a forma średnio dopisuje
Ale dość podobnie, dużo zdrówka i siły przesyłamymy
My mieliśmy imprezę w ubiegłą niedzielę. Też byłam organizatorkąDzięki za przesłanie dobrej energii
![]()
a co to znaczy zbyt częste? Jaki interwał czasowy? I skąd info, że nie jest zalecane? To, że w innych krajach mają inne podejście niż u nas to wiem, czasem np uznają ciążę od 12 tygodnia dopiero a wcześniej nie ale to nie znaczy, że nie jest to ciąża bo w innym kraju ktoś tak postępujeZbyt częste USG nie jest zalecane. Są kraje w których w standardzie robi się 3-4 USG na całą ciążę. ALE jeśli bez tego USG będziesz się mocno stresować to wg mnie lepiej na nie iść niż się martwić 2 tyg
no właśnieNie prawda. Te ultradźwięki są bezpieczne bo co ma no powiedzieć kobieta, co ma zagrożoną ciążę i chodzi do 2 tygodnie? Byłoby to tym bardziej niewskazane.
Są też kraje co uznaje się ciążę od 12 tygodnia i dopiero wtedy można odbyć 1 wizytę.
Także @Mikusia🌼 możesz śmiało iść, jest bezpieczne.
to ja z perspektywy czasu myślę, że w poprzedniej ciąży trochę nadużywałam tego sprzętu i teraz mam silne postanowienie się ograniczyćJa mam, w poprzedniej ciąży kupiłam. Ale użyłam może raz czy dwa. Drugi raz bym nie kupiła.