Ja mam wszystko osobno w zależności od potrzeb.Dzień dobry wszystkim
U mnie dziś o niebo lepiej, wymioty się skończyły, ból głowy prawie ustąpił, więc aż miło wrócić do żywych.
Jakie przyjmujecie witaminy?
Ja na ten moment biorę pueria uno do 12 tyg.
Zastanawiam się czy jest coś „lepszego”.
Czytałam na grupach, że te są dobre, naturalne i z dobrym składem, ale zawsze może być coś lepszego![]()
reklama
Życzę wszystkim miłej niedzieli.
Jeśli to doda Wam odrobinę optymizmu to w moim przypadku większość negatywnych objawów ciąży właśnie zanika. Aktualnie to 10 tydzień i zniknęły mdłości, silne zmęczenie i osłabienie, wraca apetyt i chęci do działania. 

Mikusia🌼
Zaciekawiona BB
Życzę wszystkim miłej niedzieli.Jeśli to doda Wam odrobinę optymizmu to w moim przypadku większość negatywnych objawów ciąży właśnie zanika. Aktualnie to 10 tydzień i zniknęły mdłości, silne zmęczenie i osłabienie, wraca apetyt i chęci do działania.
![]()
Mów tak do nas jeszcze
U mnie dzis 6+0
Catlady
Aktywna w BB
Właśnie chciałam pisać, że u mnie podobnie!Życzę wszystkim miłej niedzieli.Jeśli to doda Wam odrobinę optymizmu to w moim przypadku większość negatywnych objawów ciąży właśnie zanika. Aktualnie to 10 tydzień i zniknęły mdłości, silne zmęczenie i osłabienie, wraca apetyt i chęci do działania.
![]()
Dzisiaj jestem wg OM 9+6, wg dwóch ostatnich USG 10+2 i też powolutku wracam do żywych

Ale żeby za kolorowo nie było- zaczyna mnie jakieś przeziębienie brać

Mam nadzieję, że to będzie pocieszenie dla dziewczyn, które są kilka tygodni wcześniej- to przejdzie! Trzymajcie się!
Mikusia🌼
Zaciekawiona BB
Ale swoją droga to juz bym chciala byc dalej w tych tygodniach i wiedzieć ze wszystko idzie dobrze
Bo teraz mi jest zle ale jak bede wiedziała ze tam się wszystko dobrze rozwija to chciaz taka osłoda tego złego samopoczucia a tak to jeszcze moge we wtorek wszytsko usłyszeć … stresik jest
Bo teraz mi jest zle ale jak bede wiedziała ze tam się wszystko dobrze rozwija to chciaz taka osłoda tego złego samopoczucia a tak to jeszcze moge we wtorek wszytsko usłyszeć … stresik jest
Catlady
Aktywna w BB
Ja Cię bardzo dobrze rozumiemAle swoją droga to juz bym chciala byc dalej w tych tygodniach i wiedzieć ze wszystko idzie dobrze

Mikusia🌼
Zaciekawiona BB
To prawda . Nic nie da się przyspieszyć tylko cierpliwie czekać i być dobrej myśliJa Cię bardzo dobrze rozumiemale tak naprawdę tylko spokój może nas uratować
![]()
Megggie
Fanka BB :)
Powiem Ci, że ja z dnia na dzień się czuję coraz lepiej, mdłości mi powoli mijają, odzyskuje energię, jest dobrzeNapawasz mnie nadzieją, ze jak jutro bede szla do pracy to juz bede się czuła chociaz względnie![]()

A dziś 8t6d także szybko poszło

reklama
Mikusia🌼
Zaciekawiona BB
Ja się jeszcze trochę łudzę ze jak pójdę do lekarza to powie żebyśmy zaczęli powoli schodzić z progesteronu i moze wtedy tez będę mieć ulgęPowiem Ci, że ja z dnia na dzień się czuję coraz lepiej, mdłości mi powoli mijają, odzyskuje energię, jest dobrze
A dziś 8t6d także szybko poszło![]()