reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Dzień dobry wszystkim :)
U mnie dziś o niebo lepiej, wymioty się skończyły, ból głowy prawie ustąpił, więc aż miło wrócić do żywych.

Jakie przyjmujecie witaminy?
Ja na ten moment biorę pueria uno do 12 tyg.
Zastanawiam się czy jest coś „lepszego”.
Czytałam na grupach, że te są dobre, naturalne i z dobrym składem, ale zawsze może być coś lepszego 😊
Ja mam wszystko osobno w zależności od potrzeb.

reklama
Życzę wszystkim miłej niedzieli. :) Jeśli to doda Wam odrobinę optymizmu to w moim przypadku większość negatywnych objawów ciąży właśnie zanika. Aktualnie to 10 tydzień i zniknęły mdłości, silne zmęczenie i osłabienie, wraca apetyt i chęci do działania. 💪🏻

Życzę wszystkim miłej niedzieli. :) Jeśli to doda Wam odrobinę optymizmu to w moim przypadku większość negatywnych objawów ciąży właśnie zanika. Aktualnie to 10 tydzień i zniknęły mdłości, silne zmęczenie i osłabienie, wraca apetyt i chęci do działania. 💪🏻
Właśnie chciałam pisać, że u mnie podobnie!
Dzisiaj jestem wg OM 9+6, wg dwóch ostatnich USG 10+2 i też powolutku wracam do żywych 😊 wczoraj na noc zapomniałam wziąć Xonvee, dzisiaj mnie jedynie odrobinę mdli 🥳
Ale żeby za kolorowo nie było- zaczyna mnie jakieś przeziębienie brać 😅 ale to to pikuś.

Mam nadzieję, że to będzie pocieszenie dla dziewczyn, które są kilka tygodni wcześniej- to przejdzie! Trzymajcie się!

Ale swoją droga to juz bym chciala byc dalej w tych tygodniach i wiedzieć ze wszystko idzie dobrze
Bo teraz mi jest zle ale jak bede wiedziała ze tam się wszystko dobrze rozwija to chciaz taka osłoda tego złego samopoczucia a tak to jeszcze moge we wtorek wszytsko usłyszeć … stresik jest

Ale swoją droga to juz bym chciala byc dalej w tych tygodniach i wiedzieć ze wszystko idzie dobrze
Bo teraz mi jest zle ale jak bede wiedziała ze tam się wszystko dobrze rozwija to chciaz taka osłoda tego złego samopoczucia a tak to jeszcze moge we wtorek wszytsko usłyszeć … stresik jest
Ja Cię bardzo dobrze rozumiem 😊 ale tak naprawdę tylko spokój może nas uratować 😊

reklama
Powiem Ci, że ja z dnia na dzień się czuję coraz lepiej, mdłości mi powoli mijają, odzyskuje energię, jest dobrze 👍🏻
A dziś 8t6d także szybko poszło 😀
Ja się jeszcze trochę łudzę ze jak pójdę do lekarza to powie żebyśmy zaczęli powoli schodzić z progesteronu i moze wtedy tez będę mieć ulgę :)