reklama
Kwiat róży
Zaciekawiona BB
Mnie mdłości od 2 dni opuściły. Ale wystarczy jakiś szybszy ruch to mam wszystko co zjadłam w gardle. A rano karuzelę. Ledwo chodzę do przedszkola dzieci zaprowadzić
Gryfin
Fanka BB :)
U mnie tak samo, trochę odpuściły, ale wystarczy wstać z fotela albo się schylić i ucisk w żołądku jest nie do wytrzymaniaMnie mdłości od 2 dni opuściły. Ale wystarczy jakiś szybszy ruch to mam wszystko co zjadłam w gardle. A rano karuzelę. Ledwo chodzę do przedszkola dzieci zaprowadzić

93kora
Tych nie stosowałam to się nie wypowiem. Ale jak mają skład taki jak x o n e w a albo b o n j e s t a to chyba powinny pomóc.Dziewczyny stosujecie może któryś z tych preparatów? Warto? Działają coś?
Catlady
Zaciekawiona BB
Nie stosowałam tych, ale moje suple też mają w składzie imbir i b6 i moim zdaniem to nie działaDziewczyny stosujecie może któryś z tych preparatów? Warto? Działają coś?

Skład składem, ale to zależy od ilościTych nie stosowałam to się nie wypowiem. Ale jak mają skład taki jak x o n e w a albo b o n j e s t a to chyba powinny pomóc.

iwona0604
Dziewczyny stosujecie może któryś z tych preparatów? Warto? Działają coś?
Kupilam pragna vomi fajne gumy ale pomaga może troszkę na chwilę jednak dalej mdłości mam, wiec srednio...
Wczoraj dostałam coś na receptę wiec będę dziś próbować
Calineczka92
W pierwszej próbowałam i nic nie dawałoDziewczyny stosujecie może któryś z tych preparatów? Warto? Działają coś?

93kora
Nie dogodziW pierwszej próbowałam i nic nie dawałoa dostałam od koleżanki której też nic nie pomagały
![]()

reklama
Calineczka92
Oj nieNie dogodzi.

Podziel się: