reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Tak was podczytuje ze każda z was ma mdłości i wybiórczo z jedzeniem za to ja zjadam wszytsko x2 i bez wybrzydzania.

Dla mnie to nowość bo z córką w ciąży od 6 do 8 tygodnia brak apetytu a później już tylko poranne wymioty do 28 tygodnia tydzień bez objawów i zgaga do końca ciąży całe dnie....

Więc tym bardziej zastanawiam się czy w brzuszku wszytsko dobrze 😜

reklama
Ja jak jestem na lekach na nudności to też mogę jeść, raczej normalne ilości 😅
Wczoraj niestety leki się skończyły i nie zdążyłam wykupić recepty… powiem tak- one naprawdę pomagają 😂

Trzymamy kciuki i czekamy na informację. Plamienia się zdarzają, najważniejsze żeby nie było krwawienia. Masz do tego bóle brzucha?

Ja jestem cały czas na lekach, nie wiem co brałaś, ja jestem na sertralinie, zarówno psychiatra jak i ginekolog nic nie mówili o odstawieniu, wręcz przeciwnie. A samodzielne odstawianie leków nie jest wskazane, czy są przeciwwskazania do ich brania w ciąży? Rozmawiałaś o tym z psychiatrą? Może warto znowu brać?
Niezależnie od Twoich decyzji trzymam kciuki. Dla większości z nas jest to ciąża wymarzona, co nie zmienia faktu że każda, a na pewno ja, ma mnóstwo obaw z nią związanych, to normalne ☺️
Wczoraj o 16 lekko zaczął mnie boleć brzuch a byłam na pogrzebie znajomego po pogrzebie wracając samochodem poczułam ostry ból podbrzusza. ( jechaliśmy jeszcze odwieźć 3 osoby w pobliżu do domu i skorzystałam z WC nGdy weszłam do toalety wyglądało to jak rozpoczynająca się miesiączka śluz z krwią żywo czerwoną. W głowie przeraźliwy strach 😱 do domu 1,5 godz jazdy. W samochodzie wracałam na płasko z bólem brzucha. Później już tylko plamienie Dziś dalej plamię ale mniej mi brzuch mnie boli. Ale jestem sama w domu Z dziećmi Leżę I wstaje tylko do toalety Miałam raz tak ale w innej ciąży I to po stosunku a tu pewnie za dużo stresu Ja do lekarza idę dopiero w środę zobaczymy co powie ... nie chce jechać na IP. Bo co ma być to będzie.

reklama
Do góry