reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

W ogóle o 9 byłam na prywatnej wizycie u swojego prowadzącego. A o 10 na NFZ żeby dostać skierowania na badania i już za nie tyle nie płacić. I zastanawiałam się jeszcze wczoraj czy nie zrezygnować z tej pierwszej i dobrze, że tego nie zrobiłam. W zeszłym tygodniu lekarz obliczył ciążę na 6+4, a dziś ta lekarka na NFZ na 6+5. Dostałabym na głowę, gdybym wcześniej nie była prywatnie i tam było 7+4. Ale to tylko pokazuje jak w tym samym dniu, ale w u innego lekarza i na innym zdjęciu mogą się te wartości różnić od siebie i nie warto porównywać.

reklama
Witam dziewczyny :) jestem tu nowa. To moja pierwsza ciąża.. strasznie się stresuje nowa sytuacją czy podołam. W poniedziałek byłam na wizycie i był pęcherzyk 6mm. Termin póki co na 27.05. Kolejna wizyta 29 września może będzie już widoczny zarodek :)

A ja dziś po stresującym dniu leżę plackiem w domu bo zaczęłam plamić ! Nie mogę jechać na IP bo rano mam wizytę z synem u lekarza mąż zostaje z mniejszymi w domu bo chorzy są. Proszę trzymajcie kciuki że to tylko przez stres chwilowe i zaraz mi przejdzie.

Do góry