Catlady
Zaciekawiona BB
Dobry patentA co do wielkości brzuszka u mnie na gumeczce![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry patentA co do wielkości brzuszka u mnie na gumeczce![]()
Cudowne wiadomości
Ja bym chciała cesarkę szczerze mówiąc .
Pierwszy poród miałam naturalny ale ostatecznie musiła lekarz użyć kleszczy i teraz chciałabym chyba sobie oszczędzić tego i chcilabym cesarkę jednak
Takie zmęczenie to takie słodkie zmęczenie
Ja 7dp miałam 51,6
10 dpt 273 i progesteron powyżej 60
12 dpt 810 i progesteron 83 ( ale musieli rozcieńczyć próbkę bo chyba był taki duży) ale ja też biorę progesteron i tabletki i żel więc stąd te wartości
Liczę że przy takich przyrostach będzie piękne serduszko 7.10 i ogólnie wszystko będzie dobrze
Czyli ją rocznikiem też tak będę miała bo 42 kończę za parę dnitakimi informacjami się karmię
Ja miewam też bóle . Jak długo stoję albo chodzę to czuję to podbrzusze ale wydaje mi się że to naturalne przy tych wszystkich lekach i ogólnie zmianach w macicy , które się dzieją
Nie codziennie, ale są takie lekko okresowe,dziś np odczuwam, a ostatnie dwa dni nic. Dziś 9+3Powiedzcie mi czy dalej macie bóle brzucha?
Ja praktycznie od początku non stop czuję ból brzucha jak na okres, z małymi przerwami i zaraz wraca, wizytę mam dopiero 10.10 i nie wiem czy panikować i iść do gina czy czekać.
Raz jest mocniejszy raz słabszy ten ból, ale jest.
Obecnie mam 8+1
Ja też już mam myśli żeby iść na betę i zobaczyć przyrost . Zawsze to sygnał że wszystko idzie w dobrym kierunkuWitam dziewczyny , wczoraj byłam na wizycie pęcherzyk ciążowy 20mm i zarodek 3mm a serduszka jeszcze nie było słychać..
Na dodatek zaczęłam troszkę plamić ale dosłownie trosze ale myślę że to może przez te USG . Ogólnie czuje się dziwnie chce mi się płakać raz śmiać raz jestem spokojna, piersi już nie bolą jak na początku tylko lekko bolą jak dotkne. Wczoraj na wieczór bolał mnie brzuch i dolna część pleców jak na okres.. kolejną wizytę mam w piątek żeby zobaczyć serduszko, ale strasznie się stresuje bo już się naczytałam że gdy zarodek ma 3mm to już powinno bić.. zrobiłam sobie dziś betę i progesteron popołudniu powinnam mieć wyniki.
To przybijam piątkęTo witam
Pesel obecnie wskazuje 42, czuje się na 24w marcu 43
Normalne to nie wiem czy jest, ale ja tak mam bo mam 2 letnie dziecko.Ogólnie to jakoś mało śpie.. na dniu może drzemka pół godzinki, kładę się spać po 24 a budzę się o 4 nad ranem... Nie wiem czy to normalne może przez stres..
Tu chyba nie ma czy coś jest normalne lub nienormalne . Każda z nas jest inna i inaczej reaguje na hormony i na zmiany w ciele . Każdej dzień wygląda inaczej i ma inne zmartwienia .Ogólnie to jakoś mało śpie.. na dniu może drzemka pół godzinki, kładę się spać po 24 a budzę się o 4 nad ranem... Nie wiem czy to normalne może przez stres..
a ja się ciaglę karmię myślami, że dwuletnie to już będzie lepiej spałoNormalne to nie wiem czy jest, ale ja tak mam bo mam 2 letnie dziecko.