Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiedz mi który to tydzień wg OM?Dziewczyny wynik bety 384 a na USG lekarz nic nie widzi. Dzisiaj zrobiłam powtórnie betę ale wynik dopiero w poniedziałek. Biorę luteinę i dalej plamie. Myślę że to już po wszystkim.
5 tydzień.Powiedz mi który to tydzień wg OM?
Właśnie wróciłam od innego ginekologa. Diagnoza poronienie samoistne. Mam już skierowanie do szpitala ale jak się nic nie będzie działo ( skrzepy, mocny ból brzucha) to mam powtórzyć betę w poniedziałek i skonsultować się z lekarzem. Ale nadziei nie daje. Jestem załamana. To już drugie poronienie. Pierwsze miałam we wrześniu w 12 tv też poronienie chybione. Nie wiem co robić. Chce mi się wyć.
Po pierwszym poronieniu robiłam homocysteine, kwas foliowy, badania genetyczne, endokrynologiczne. Wyszła mi mutacja MTHFR C677T heterozygota i PAI 1 wariant 4G/5g i niedoczynność tarczycy. Reszta ok. Lekarz mówi że to nie są poważne mutacje i mam myśleć pozytywnie bo będzie dobrze.nie poddawaj się. Przechodziłam to kilka razy, kobiety są bardzo silne...będzie ciężko, ale dasz radę. Robiłaś juz jakieś badania ? Lekarz coś doradził co dalej ? Bardzo mi przykro...![]()
A robiłaś betę w odstępie 48h? Tak na prawdę Lekarz nic nie widział bo pęcherzyk widoczny jest przy becie 750-1000. A ty masz niecałe 400.Dziewczyny wynik bety 384 a na USG lekarz nic nie widzi. Dzisiaj zrobiłam powtórnie betę ale wynik dopiero w poniedziałek. Biorę luteinę i dalej plamie. Myślę że to już po wszystkim.
Może zrób z betą w poniedziałek progesteron. Jeżeli jest niski to lekarz powinien zlecić progesteron (duphaston lub luteinę).Robiłam betę wczoraj, dzisiaj ale wynik będzie w poniedziałek i nastepna mam zrobić w poniedziałek to będą 3 badania. Krwawię już 4 dzień i raczej nadziei nie ma. Nawet pęcherzyka nie było na usg