witam,
solenizantce wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie pogoda nawet, nawet, prznajmniej nie pada. ale jakaś taka rozlazła jestem....mało co mie się chce....pójdę o 14 po Majkę do przedszkola i tyle.
nie lubię śród, bo jestem sama z Majką do czwartku i mam schizy że zacznę rodzić a do szpitala mam ze 20 km ;-)
i jakoś tak niepewnie się w tę noc czuję......
no ale mam nadzieję zeJagoda poczeka na tatusia ;-)
jutro wizyta u położnej to zobaczę czy coś się zaczyna tam dziać...
co do dołów i chandry to mam i to jakie :-):-):-)
i bardzo się z tego ciesze bo to znaczy ze mam kontakt z emocjami swoimi a to w życiu baaaaaaaaardzo pomaga.
znam kilka osób któe zawsze strały sie być uśmiechnięte a przykre emocje były im bleeeeeeee..........i niestety wszytskie te osoby są moimi pacjentami, więc...............
dołki są dla prawdziwych ludzi!!!!!!!!!!
solenizantce wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie pogoda nawet, nawet, prznajmniej nie pada. ale jakaś taka rozlazła jestem....mało co mie się chce....pójdę o 14 po Majkę do przedszkola i tyle.
nie lubię śród, bo jestem sama z Majką do czwartku i mam schizy że zacznę rodzić a do szpitala mam ze 20 km ;-)
i jakoś tak niepewnie się w tę noc czuję......
no ale mam nadzieję zeJagoda poczeka na tatusia ;-)
jutro wizyta u położnej to zobaczę czy coś się zaczyna tam dziać...
co do dołów i chandry to mam i to jakie :-):-):-)
i bardzo się z tego ciesze bo to znaczy ze mam kontakt z emocjami swoimi a to w życiu baaaaaaaaardzo pomaga.
znam kilka osób któe zawsze strały sie być uśmiechnięte a przykre emocje były im bleeeeeeee..........i niestety wszytskie te osoby są moimi pacjentami, więc...............
dołki są dla prawdziwych ludzi!!!!!!!!!!
ogólnie to mam dzisiaj dzień że kompletnie nic mi się nie chce ale musiałam sprzątnąć bo już patrzeć na ten bałagan nie mogłam ale mam nadzieję że przynajmniej jutro będę mogła sobie cały dzień poleniuchować. A za chwile jeszcze jakiś obiadek muszę zrobić

Ale pewnie jak upiore wszystkie ciuszki dla dziecka i bedzie to trzeba poprasowac, to tez obnize deske i na siedzaco, bo troche czasu to zajmie.