Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

niewiem ginekologiem nie jestem ale nie jest taka jak wczesniej... ale do maja nie daleko i maly cisnie mnie w dol jak niewiem co moze dlategoJa niee
Teraz sie zaczyna ale co bedzie jak zaczniemy sie rozpakowywac wtedy bedziemy liczyc ta juz dwa dni sie nie odzywa. Ja chyba sobie w komorke wstukam numer telefonu dwoch trzech was i wtedy napisze smsa jak urodze
to nie taki zly pomysl jest bo watpie zeby moj maz mial glowe siadac do komputera;-)
A moj maz mnie mile zaskoczyl bo mozliwe ze dzis przyjedzie wiec pojedziemy dzis do lekarza a nie w piatek. W nocy duzo myslalam juz sie tak nie martwie chociaz powiem wam ze jak sie mylam, to zauwazylam ze szyjka mi sie chyba skrocila bo nie moglam jej wyczuc albo "siegnac" (piszac czasami ciezko sie wyslowic zeby ktos kto czyta zrozumial )niewiem ginekologiem nie jestem ale nie jest taka jak wczesniej... ale do maja nie daleko i maly cisnie mnie w dol jak niewiem co moze dlatego
Do zamknietego watku maja dostep osoby regularnie piszace na majowkach ktore zdobeda zaufanie innych mam z zamknietego.Co jakis czas po wspolnej decyzji beda zapraszane kolejne mamusie do zamknietego.Wczoraj wlasnie zapadla decyzja o przyjeciu dwoch kolejnych majoweczek .Dotkass i Kathy_24.Napislam do aniaslu (administrator BB) o pozwolenie na dostep.

A wiecie ze zaginal jeden watek na ktorym czesto szczegolnie kiedys sie udzielalam.Wszyscy sa zagubieni i nie wiedza co sie stalo.To tak jakby zaginal nagle caly MAJ2008.szok.Dziewczyny nalogowo tam piszace sie zalamaly .No nie dziwie sie.