reklama

Majóweczki 2008

reklama
O wskoczylam w 9 miesiac! wedlug OM jeszcze dwa tyg i moge rodzic,czyli w weekend majowy,ale wedlug usg ktory ise termin od poczatku trzyma na 7 maja to jeszcze tydzien i juz tez moge rodzic.No ciekawa jestem ,bo po porodzie moje cykle miesieczne byly co 20 dni nawet a i co 35 .

O wskoczylam w 9 miesiac! wedlug OM jeszcze dwa tyg i moge rodzic,czyli w weekend majowy,ale wedlug usg ktory ise termin od poczatku trzyma na 7 maja to jeszcze tydzien i juz tez moge rodzic.No ciekawa jestem ,bo po porodzie moje cykle miesieczne byly co 20 dni nawet a i co 35 .

Gratulacje, ja wskoczę równo za 4 dni, już je odliczam :-)

Idę się wykąpać i może cos przegryzę no i na tarasik wyjdę, bo słoneczko ślicznie świeci...

A i wreszcie zabrałam się za pracę dla R, wczoraj już kawałek napisałam, właśnie na świerzym powietrzu ;-):-)

hej dziewczyny a ja dzisiaj do ginka teraz to mi sie dopiero czas wlecze mam nadzieje ze dzis juz cos mi powie...:tak::tak:czego mam sie spodzewac itd... wyspana jestem wiec dzialam z meblami w pokoiku i sprzatam...

A i nie pisalam wam ze nie przyjeli moejej corci do przedszkola..........:( Jeslie nic nie zalatwie innego to posle ja choc do prywatnego na 4 godzinki dziennie.
oj to przykro, ale jasne nawet te 4 h warto, naprawdę, widze to po mojej córce. chętnie chodzi do przedszkola, i choć przeżywa tam pierwsze porażki i rozczarowania koleżeńskie;-) to radzi sobie świetnie. stała się bardziej odważna, bo ona wcześniej to straszny wrażliwiec była....więc ja polecam. choć jak jagoda się urodzi to pewnie pierwsze 2 tyg. nie będzie chciała chodzić;-)zazdrośnica mała;-) że mama tu z maleństwem zostaje a ona musi iść. odpuszczę jej wtedy, wogóle mam plan żeby jej baaaaaardzo dużo czasu poświęcać tylko dla niej, żeby nie poczuła się odrzucona. już zaplanowałam basen raz w tyg. tylko mama i córa i sobota do południa tylko dla niej:tak:dlatego Jagodę spróbuję do butli przyzwyczaić od poczatku, ale jak mi to wyjdzie...........okaże się

:-)witam i ja słonecznie chwilami:tak: szkoda mi was że macie jakieś straszne bóle ja narazie nic nie czuje nic mi nie wycieka ,przesypiam całe noce z przerwami co 1,5h na siusiu i tak sobie czasem myśle jak wstaje że niedługo w takich mniejwiecej odstepach bede wstawać do kruszynki :-)

Iwonka gratuluje kochana 9mc i bardzo mi przykro z powodu przedszkola a co do dlugiego wekendu to moze posiedz w domu bedziesz mogla pogrilowac a po wekendzie wtedy rodzic hehe fajnie jakby mozna bylo to tak zaplanowac jak sie chce

Dottkass Iwonka ma racje tak jestesmy majowki i tak :tak:

A wogole jakbysmy rodzily w terminie bo patrzalam na liste majoweczek to od 1 do 31 maja dnia zeby ktos nie mial terminu a i sa dni ze po kilka dzieciaczkow ma sie rodzic
Kamilka spokojnie przeciez z malym wszystko jest w pozadku wiec nie ma sie co stresowac ;-) ja tez mam dzis wizyte "chyba" ze moj maz sie spuzni to nie pojade bo nie lubie autobusem jezdzic i pojade w piatek

A ja własnie gotuję leczo, mąż nie poszedł do pracy i kosi trawę hehe ;-) zrobiłam mu śniadanko a on strajkuje hehe.

Iwonka no ja poruszyłam ostatnio ten temat z tesciową i doszłyśmy do wniosku że już chyba teraz złożę wniosek o przyjęcie Hani do przedszkola, bo teraz to naprawde wielki problem.

reklama
Ufff, w końcu skończyłam depilowanie. Teraz depilacja elektryczna jest bolesniejsza jak przed ciążą. Nawysilałam się tak, że teraz idę odpoczywać żeby brzuszek nie był taki twardy.

Iwonka - gratuluję 9 miesiąca. Już mało zostało Ci do porodu. Zazdroszczę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry