Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O wskoczylam w 9 miesiac! wedlug OM jeszcze dwa tyg i moge rodzic,czyli w weekend majowy,ale wedlug usg ktory ise termin od poczatku trzyma na 7 maja to jeszcze tydzien i juz tez moge rodzic.No ciekawa jestem ,bo po porodzie moje cykle miesieczne byly co 20 dni nawet a i co 35 .
oj to przykro, ale jasne nawet te 4 h warto, naprawdę, widze to po mojej córce. chętnie chodzi do przedszkola, i choć przeżywa tam pierwsze porażki i rozczarowania koleżeńskie;-) to radzi sobie świetnie. stała się bardziej odważna, bo ona wcześniej to straszny wrażliwiec była....więc ja polecam. choć jak jagoda się urodzi to pewnie pierwsze 2 tyg. nie będzie chciała chodzić;-)zazdrośnica mała;-) że mama tu z maleństwem zostaje a ona musi iść. odpuszczę jej wtedy, wogóle mam plan żeby jej baaaaaardzo dużo czasu poświęcać tylko dla niej, żeby nie poczuła się odrzucona. już zaplanowałam basen raz w tyg. tylko mama i córa i sobota do południa tylko dla niejA i nie pisalam wam ze nie przyjeli moejej corci do przedszkola..........Jeslie nic nie zalatwie innego to posle ja choc do prywatnego na 4 godzinki dziennie.
dlatego Jagodę spróbuję do butli przyzwyczaić od poczatku, ale jak mi to wyjdzie...........okaże się
szkoda mi was że macie jakieś straszne bóle ja narazie nic nie czuje nic mi nie wycieka ,przesypiam całe noce z przerwami co 1,5h na siusiu i tak sobie czasem myśle jak wstaje że niedługo w takich mniejwiecej odstepach bede wstawać do kruszynki :-)