reklama

Majóweczki 2008

reklama
Zwolinko, a to interesująca kwota ;-);-) Ale to już chyba nie przez szpital a tak trochę mniej oficjalnie? Bo wszędzie gdzie sprawdzałam to powyżej 1000 chcą :-(

Dzisiaj mamy wizytę u lekarza i usg, więc już zmykam się przygotować... odezwę się wieczorkiem i powiem, jaki duzy jest ten mój Bąbel :-)

Życzę miłego dnia Brzuchatki :-)

Dotkass, wygląda ok - tzn nie jest to jakaś rewelacja, ale w sumie ładnie, schludnie czysto. Pokazano mi jedną salę porodową z prysznicem, oraz salę na oddziale - nieodpłatną. Sala była 3-osobowa, mała, trzy łóżka i trzy łóżeczka maluszków i już nie ma gdzie palca wetknąć, takie miałam wrażenie. Sale są z łazienkami.
Chyba wolałabym być w takiej dwuosobowej salce odpłatnej, chociaż nie było mi dane ją zobaczyć.
Czy wybierasz się oglądać oddział?

Dotkass, wygląda ok - tzn nie jest to jakaś rewelacja, ale w sumie ładnie, schludnie czysto. Pokazano mi jedną salę porodową z prysznicem, oraz salę na oddziale - nieodpłatną. Sala była 3-osobowa, mała, trzy łóżka i trzy łóżeczka maluszków i już nie ma gdzie palca wetknąć, takie miałam wrażenie. Sale są z łazienkami.
Chyba wolałabym być w takiej dwuosobowej salce odpłatnej, chociaż nie było mi dane ją zobaczyć.
Czy wybierasz się oglądać oddział?

Mam taki zamiar, ale naprawdę nie jestem w satnie powiedzieć kiedy, uzależniona jestem od męża, albo szwagra i siostry, która też będzie jechała obejrzeć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry