Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak piszecie o czekoladzie i ptasim mleczku to mnie aż w żołądku ściska:-(, że ja nie mogę bo cukier będzie nie w porządku, a jutro wizyta u diabetologa. Mam nadzieje że nie będzie krzyczał, ostatnio mnie nawet pochwalił,k że ładne wyniki co wcale mi się tak nie wydawało, no ale zobaczymy jutro. Jak poprasuję to zajrzę do Was znów:-)
, a przed porodem potrafiłam stłumić tą chęć i się pochamowaćNo i wczoraj się zdecydowałam że weźmiemy ślub z moim A właściwie to mi się jeszcze nie oświadczył mimo że ma już pierścionek ale moje paluszki są troszkę spuchniętei po urodzeniu małej bierzemy się po mału za przygotowania:-)
w Lodzi podobno polozna kosztuje ok 500zl, wiec duzo mniej niz u was!! a ja tez uwazam, ze jest wazniejsza niz lekarz, ktory zajrzy raz moze dwa jak cos sie bedzie dzialo.
dzis dokupilam juz reszte kosmetykow dla synulka, myjke i sobie rozne duperele w rossmanie. co robicie w dlugi weekend? (pod warunkiem, ze nie rodzicie)zatsnawiam sie czy gdzies wyskoczyc na dzialke do znajomych czy to ryzyko? jakies 30-50km od miasta.

Magali, ja w koszuli będę rodziła, ale wczoraj byłam zestresowana w szpitalu i zapomniałam zapytać czy dają np. koszule szpitalne. Wezmę po prostu jakąś swoją nielubianą hihi A potem prosto do śmieci z nią.

nic im sie wielkiego nie stanie ja już zapowiedziałam że 3 tygodnie przed terminem nul piwka,No w sumie nasi mezowie teraz im blizej porodu beda musieli sobie odpuszczac np piwko wieczorkiemnic im sie wielkiego nie stanie
nie protestował, ale będzie mu ciężko, bo on to jest jeden wielki mięśień piwny hehe, nie to żeby miał brzuszysko