Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaraz spróbuję, bo z ten przepis od Dotkass jakoś nie podziałał...Poddam się zaraz.Aurelia79 mi katar pomagały inhalacje litr wody 2 łyżki soli i 3 torebeczki mięty, zagotować to i pod ręcznikiem powdychać 10 minut i tak rano i wieczorem. Pirerwszy raz jak zrobiłam to była masakra, noc z głowy bo mi ropa schodziła ale później było już tylko lepiej
Pola a jakie łozeczko kupiłas?
Chociaż mój chłop odmawia mi już seksu. Jak twierdzi "głupio się czuje, bo tam jest dziecko".... No cóż.

Witam w ten pochmurny poranek
Propo słodkiego, to ja zaraz wychodzę upolować jakieś ciastka z czekoladą- wczoraj oglądałam Nigelle Expresowo i robiła ciastka z kakao, czekoladą i piegami czekoladowymi i ogarnęła mnie taka chcica na czekoladę.

Aneta - nie daj sie z tym wczesniejszym wyslaniem na macierzynski! Jak ginekolog nie chce dac Ci zwolnienia na dluzej, to idz do internisty, niech Ci wystawi.
. Do tej pory tylko M chrapał, też przez zatoki i krzywą przegrodę nosową. Budził mnie tym i nie rozumiał jak to przeszkadza.

na przemian z kotem (śpi przy mojej poduszce :-) )Wysiadam normalnie, Pola my mamy takie samo łóżeczko!!!! To kolejny zbieg okoliczności??