Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, a jak się nie objadam jest zawsze na wadze więcej, jaki z tego morał, jem do wooooli póki moge hihihi.
Ja dzisiaj wchłonełam Michałki, zostały mi z wczoraj, bo juz nie dałam rady zjeść, a opychałam się strasznie. I co dzisiaj stanełam na wagę jestem 0,5 kg lżejsza hehe, a jak się nie objadam jest zawsze na wadze więcej, jaki z tego morał, jem do wooooli póki moge hihihi.
Zaraz chyba będę smażyć naleśniki, narazie nastawiłam zupkę.

Ja wstawiłam szynkę do piekarnika ,ziemniaczki i czekam na męża bedzie za pół godzinki-jednak jedziemy na zakupki,poprawie sobie humorek!!!:-):-):-):-):-):-):-)

;-)Tylko za portfel sie trzymac -pwenie pójdzie to co wczoraj z Zus-u dostałam

No cóż .....okaże się

Wysiadam normalnie, Pola my mamy takie samo łóżeczko!!!! To kolejny zbieg okoliczności??
Ja dzisiaj wchłonełam Michałki, zostały mi z wczoraj, bo juz nie dałam rady zjeść, a opychałam się strasznie.

no na wosk to jabym się nie zdecydowała przez ten ból, woskiem tylko okolice bikini, już chyba krem jakiś taki dla wrażliwej skóryNo własnie póki pamiętam poradzcie mi co mam kupić jak chce ogolić psite wosk czy krem????Tak abym nie cierpiała potem bo i tak mam wystarczające krosty ,nie wspomne przez kogo...
Dlategoporadzcie skoro to temat na tapecie i jeszcze nie przycichł
![]()