reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ja dzisiaj wchłonełam Michałki, zostały mi z wczoraj, bo juz nie dałam rady zjeść, a opychałam się strasznie. I co dzisiaj stanełam na wagę jestem 0,5 kg lżejsza hehe :laugh2:, a jak się nie objadam jest zawsze na wadze więcej, jaki z tego morał, jem do wooooli póki moge hihihi.:-p
Zaraz chyba będę smażyć naleśniki, narazie nastawiłam zupkę.

Ja dzisiaj wchłonełam Michałki, zostały mi z wczoraj, bo juz nie dałam rady zjeść, a opychałam się strasznie. I co dzisiaj stanełam na wagę jestem 0,5 kg lżejsza hehe :laugh2:, a jak się nie objadam jest zawsze na wadze więcej, jaki z tego morał, jem do wooooli póki moge hihihi.:-p
Zaraz chyba będę smażyć naleśniki, narazie nastawiłam zupkę.

Dawno sam nie jadłam michałków ale mi smaka narobiłaś:-D:-D:-DJa wstawiłam szynkę do piekarnika ,ziemniaczki i czekam na męża bedzie za pół godzinki-jednak jedziemy na zakupki,poprawie sobie humorek!!!:-):-):-):-):-):-):-)
A pozaty zrobiłam liste i wyszło 22 pzycje:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Trzymta mnie!!!to prawie sama apteka a reszta uzupełnienie dzidzusiowego asortymentu:zawstydzona/y::tak:;-)Tylko za portfel sie trzymac -pwenie pójdzie to co wczoraj z Zus-u dostałam:-D:-D:sorry2::dry:No cóż .....okaże się:-D:-p

No własnie póki pamiętam poradzcie mi co mam kupić jak chce ogolić psite wosk czy krem????Tak abym nie cierpiała potem bo i tak mam wystarczające krosty ,nie wspomne przez kogo...:crazy:
Dlatego :crazy:poradzcie skoro to temat na tapecie i jeszcze nie przycichł:-D:laugh2::-p

No własnie póki pamiętam poradzcie mi co mam kupić jak chce ogolić psite wosk czy krem????Tak abym nie cierpiała potem bo i tak mam wystarczające krosty ,nie wspomne przez kogo...:crazy:
Dlatego :crazy:poradzcie skoro to temat na tapecie i jeszcze nie przycichł:-D:laugh2::-p
no na wosk to jabym się nie zdecydowała przez ten ból, woskiem tylko okolice bikini, już chyba krem jakiś taki dla wrażliwej skóry

Witam.Bylam rano oddac mocz do analizy a ptem pojechalam do Arkadi CHandlowe) na zakupki,ledwo lazilam i jeszcze z dzieckiem.W szyjke caly czas lapia mnie skurczyki jakies.Teraz jem drugie sniadanko a raczej obiadek bo makaron z serem i bede czytac co tam na klikalyscie.

reklama
Kathy, ale jak już teraz masz krosty, i jeszcze sobie tą wrażliwą skórę podrażnisz depilacją.... to fajnie nie będzie, kochana! Ale z dwojga złego pewnie ten krem bardziej znośny.

Jejku jak ja się dziś nie mogę zebrać do pracy. Beznadzieja!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry