reklama

Majóweczki 2008

a propos depilacji to zalezy jak baaardzo krotko (gladko) chcecie miec. jesli 2mm wam wystarcza, a w szpitalu mysle ze juz na pewno, to polecam trymer (taki do golenia glowy lub brody), blyskawicznie, na sucho, bez bolu i bez krostek. czasami sa przy maszynkach elektrycznych z tylu (2w1). moj maz ma taka Philipsa jakas najtansza i ma ten trymer. ekstra.

Łania to mnie nie pocieszylas :-( wrocilam od lekarza i niestety moje obawy sie potwierdzily. do porodu jakos to zaleczymy (kremy, nasiadowki itd) a potem zaprosi mnie na zabieg usuwania tego swinstwa(na szczescie jeszcze nie kwalifikuje sie na operacje). brrr, poplakalam sie oczywiscie, bo to zadna przyjemnosc, w dodatku to takie krepujace. masakra :szok:

reklama
Mam konkretne pytanie jak się urodzi dzidzia to należy zgłosić to:
w urzędzie stanu cywilnego,
w pracy.
I co potem, pesel a potem wniosek do MOPSU o becikowe?:sorry2:
Jak to jest z ta kolejnością i ile trzeba czekać na becikowe? Fajnie by było żeby pieniążki były jak najszybckiej oczywiście.

Witajcie u mnie dzisiaj brzydka pogoda:wściekła/y:. A chciałam zrobić pranie . Ale moze to i lepiej przynajmniej \sie zmobilizuje wkoncu i spakuje torbe do szpitala :-).O 17 wybieramy sie z mezem do szkoły rodzenia ,dzisiaj mamy pielegnacje noworodka . Zobaczymy jak meżusiowi pójdzie :-).

reklama
ja własnie po jednej porci buraczkowej pycha czekam az mi drugi talez ostygnie a tak to chcem meza namówic na dwór pochodzic zeby zemna poszedł bo tak cieplutko słonce cały czas swieci a ja w domu gnije ale chyba mi sie nie uda bo juz sie chyba z kolega umówił zeby pszyszedł to beda grac na kapie jak ja tego nie znosze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry