reklama

Majóweczki 2008

reklama
No ładnie z wami w tej Warszawie robią biedna Zwolinka pomogli by jej urodzic i mieliby spokój:crazy:

Nikita nie martw sie jest nas tu więcej w towarzystwie do leżenia ;-)ja rzeczywiście leże juz póltora tygodnia a niektóre to juz baaaardzo dlugo no ale czego nie robi sie dla maleństw jakos to leci:happy:

Kurcze, ta nasza Zwolinka, to się wymęczy przeokrutnie, nie tyle fizycznie pewnie co bardziej psychicznie. Jak już coś się zacznie to powinno iść do przodu a tak to człowiek taki zawieszony....
Piękna pogoda się zrobiła, wkońcu wiosennie
Wkurzam się sama na siebie, bo patrzę na te moje ubranka bąbelkowe i wiem że nie moge ich poprasować bo mam leżeć. Czekam więc na mojego M. ja k wróci z pracy w pierwszej kolejności musi to wszystko uprasować. Wogóle teraz mój ukochany ostro dostanie w kość, bo i prasowanie i gotowanie i zakupy i nawet spacery z psem na jego głowie. Ale może to i dobrze, takie przygotowanie do zwiększonych obowiązków jakie będą przy dzieciaczku:tak:

Co oni wszyscy powariowali???????????????????????????????????????????????????????
Trzymaj się Zwolinko -NIE DAJ SIE TYM BARANOM!
U nas by nie wypuścili jakby już szyjki nie było przeca dziecko może sobie juz nawet wyprzec sanma w domciu dokładnie a skurcze były przecież to co lekarze na głowe upadli???Łóżka żałują czy co?Nie pojmuje :baffled::baffled::baffled:Ja czuje ,że u mnie tez ostatnie podrygi i mam zamiar się rozdwoić po majowy weekendzie:-D:-D:-DBo mamy zaplanowanego grilla -od wczoraj za mna łażi:tak:;-):-)A potem bede mogła tylko popatrzeć sonie ze slinką na brodzie:-p:shocked2::shocked2::errr:
Dziewczyny współczuje co się w waszych szpitalach dzieje :-(;-):no:Ale już niedługo-normalnie taki strach o miejsce lub o opieke mnie bardziej przeraża niż sam poród!!!!!

Witam SŁONECZNIE:-):-):-):-):-)

Cała noc spałam z przerwami może jakies 3 h:szok:bo mi mała tak szalała,jak nigdy:szok::szok::szok::crazy:A pozatym myślałam ,że zaraz urodze tak mi parła na pecherz ,że ją czułam normalnie w szyjce:tak::szok:Dotego mialam skurcze al wzięłam nospe -z tym ,że brzuch ciągle był napięty a ja wkońcu wymeczona zasnę łam nad ranem a o 7 00 pobudka i heja do przedzszkola!
Wogóle dzis nic mi nie zepsuje humoru nawe niewyspanie bo dziś PIORE NA CAŁEGO CIUSZKI!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
Juz białe wtawione -no własnie kochane majóweczki na ile stopni wstawiacie swoje pranko?
Ja jakoś się bałam na 60 st.i na razie wstawiłam na 50 st a ewentualnie wypiiore potem na 60 .Bo na 90 to już wogóle się boje ,,bo nie wszystkie ciuszki można tak wysoko wstawiać :no::no::no:A pozatym na 90 st to wypiore napewn:no:o ale tylko tetrowe pieluszki:-)
Miłego dnia i napewno bede zaglądała bo ciekawe jak nasze Dotkass i Zwolinka?
A teraz pije sobie kawkę!
prałam wszystko na 40 st. potem przecież prasujesz żelazkiem, para na maxa i napewno co ma się wypalić to się wypali;-)

Kathy ja pralam na 40stopni i z Vanesska tez.

Napisalam zwolince zeby po bieglala po schodach :) ach naprawde szkoda slow.....ale ja rozumiem,pewnie ze lepiej nie dac sie wypisac zeby potem nie miec miejsca w razie co.Ja mialam rodzic w tym szpitalu ale juz zrezygnowalam............

reklama
Czesc Majóweczki
My po weekendzie i po .. wycieczce do Częstochowy :zawstydzona/y:
Wczoraj była tam Wystawa Psów Rasowych no a ja zgłosiłam tam wcześniej jedną z moich suk.
Sądziłam wcześniej ze wyslę mojego chłopa samego z suką, bo ja - kilka tygodni przed porodem to raczej sie nie rusze te 200km...
Ale pojechałam :sorry2:
I nie żałuję :happy: Wzięłam krzesełko i ruszyłam dupsko tylko wtedy kiedy dzidzia postanowiła ze wejdzie mi pod żebra! Nie dałam rady siedziec :baffled:
Więc poszłam robic zdjęcia psom.
Wróciłam do domu wyrąbana do reszty... A fasola buszowała całą wystawe i całą podróż!!! Jeszcze wieczorem jak juz sie położyłam to ta nie przestawała :szok:
Ma kondycję dziewczyna :laugh2:
W nagrodę dostała pysznego francuskiego naleśnika z czekoladą, brzoskwiniami i bitą smietaną, posypanego kokosem i orzeszkami :-)

PS. Pojechałam na te wystawe w sumie po to zeby zjesc tego naleśnika :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry