reklama

Majóweczki 2008

Mam wiadomosc od Zwolinki............
Hej.U mnie kiepsko.Szyjki juz nie ma.Glowka mocno wstawiona w kanał.Ale powiedzieli ze moze mnie wypisza.Paranoja.Jestem załamana.Dziekuje za troske

reklama
jej a ja mam tak blisko i nie wiem czego sie spodziewac i zaczynam troche panikowac... boje sie ze nie dam rady... dwa dni temu urodzila siostra kolegi i maly wazyl 3800 meczyli ja az w koncu zrobili cesarke...

czytalam wyniki badan USG i z ostatniego w 31tyg chyba bylo robione bylo napisane ze stopien lozyska II....wczesniej by lciagle stopien I.Nie wiem co to ma oznaczac.Juz tez mam dosyc.

A najgorzej beda mialuy majoweczki z terminami pod koniec maja,one to dopiero beda narzekac jak inne juz beda mialy obok siebie malenstwa ....no nic trzeba czekac cierpliwie.

Też mam II stopień łożyska :baffled: Nie wiecie, co to oznacza??

Niestety ja mam termin na 25tego maja. mam jednak nadzieję, że skoro teraz jest mowa o wczesniejszym porodzie, to potem nie będę musiała az tyle czekac

Witajcie ;-)
Zwolinka trzymaj się, współczuję...
Dziękuję dziewczynki za rady ;-) dziś sie okazało że szkolenie odwołane i w maju sie odbędzie... a ja już sie spakowałam i chciałam jechać ale chyba ktoś nade mną czuwa hihi

Mam wiadomosc od Zwolinki............
Hej.U mnie kiepsko.Szyjki juz nie ma.Glowka mocno wstawiona w kanał.Ale powiedzieli ze moze mnie wypisza.Paranoja.Jestem załamana.Dziekuje za troske
jeeeeeeeeeeju, jacyś porąbani!!!!!!!!!!!!!!i co ona bedzie ze strachu w domu umierać albo urodzić na kanapie przed TV??? normalnie nóż się w kieszeni otwiera, ja rozumiem że może czekają aż samo się zacznie na dobre, ale powinni ją kurcze wspierać i dać poczucie bezpieczeństwa!!!!!!!!!!!!!

II czy III st. no norma na końcu ciąży, łożysko przestaje byc wydolne i dziecko postanawia wychodzić ;-), no ale I st. jak mój swadczy że dziecku wcale się nie spieszy...........

reklama
Witam SŁONECZNIE:-):-):-):-):-)
Cała noc spałam z przerwami może jakies 3 h:szok:bo mi mała tak szalała,jak nigdy:szok::szok::szok::crazy:A pozatym myślałam ,że zaraz urodze tak mi parła na pecherz ,że ją czułam normalnie w szyjce:tak::szok:Dotego mialam skurcze al wzięłam nospe -z tym ,że brzuch ciągle był napięty a ja wkońcu wymeczona zasnę łam nad ranem a o 7 00 pobudka i heja do przedzszkola!
Wogóle dzis nic mi nie zepsuje humoru nawe niewyspanie bo dziś PIORE NA CAŁEGO CIUSZKI!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
Juz białe wtawione -no własnie kochane majóweczki na ile stopni wstawiacie swoje pranko?
Ja jakoś się bałam na 60 st.i na razie wstawiłam na 50 st a ewentualnie wypiiore potem na 60 .Bo na 90 to już wogóle się boje ,,bo nie wszystkie ciuszki można tak wysoko wstawiać :no::no::no:A pozatym na 90 st to wypiore napewn:no:o ale tylko tetrowe pieluszki:-)
Miłego dnia i napewno bede zaglądała bo ciekawe jak nasze Dotkass i Zwolinka?
A teraz pije sobie kawkę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry