• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Uciekam dziewczynki, kładę się do łóżeczka, zjem kolacyjkę i obejrzę jakiś filmik z mężulkiem

Dobrej Nocki :-)

Ja po prawie calym dniu na dworku, troche padnieta... byl i grill i piwko bezalkoholowe... Co do palenia, to teraz tez nie pale i mam nadzieje nie wrocic po urodzeniu dziecka.

Iwonka - z tym badaniem szyjki to faktycznie niezla jestes.:-D Ja probowalam, ale nie wiem czy jest krotsza, bardziej miekka, a co do rozwarcia to nie mam zielonego pojecia...
A co do autka, to mi kolor rowniez sie podoba.

Puchatka, Panna Migotka - dobrze, ze juz powracalyscie do domow ze szpitali... Puchatka - dzidzia sliczna, Panna Migotka - czekamy na fotki.

Boje sie znow dzisiejszej nocy, ze jakies bole mnie dopadna i ze znow nie bede mogla spac... coraz ciezej jest.

Dobrej nocy Majoweczki.

Oleska witaj w gronie Lodzianek :-) ale fajnie, jest nas wiecej. nie martw sie, mi tez puchna paluszki u rak, pbraczki juz nie nosze, ale mojemu mezowi jak byly te cieplejsze dni tez puchly wiec spoko.

Kamilka trzymaj sie dzielnie, glowa do gory, duzo sily, wytrwalosci i optymizmu! tyle mozesz, reszta nalezy do dzidziusia i poloznych.

Iwonka super auto, ogromniaste! my mamy mala Honde Civic, nie wiem jak ja sie z niej "wydlubie" w dzien porodu. chyba pojedziemy autem tescia, albo trzeba bedzie mnie wyssac jakims mega odkurzaczem. w tym aucie siedzi sie prawie na asfalcie, takie niskie.

dzis tez bylam na grillu u rodzinki. synek spokojny dosyc, ale to chyba po deserze, w ktorym biszkopty byly lekko nasaczone alkoholem, hm hm hm :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie zgadniecie co przed chwilką robiłam. Tego jeszcze nie było żeby mąz kopał piłkę nożną z ciężarną żoną hehe:-):-D:-D:-D troszkę ruchu nie zaszkodzi :happy:
ja z tydzień temu grałam z mężem w badmintona :-)

Panna migotka, Puchatka dobrze,ze juz jestescie w domu.

Puchatka sliczna ta Twoja Majeczka.

My wlasnie wrocilismy ze spaceru.Moj maz byl po raz pierwszy z Ania na spacerze wiec oczywiscie wzial aparat i zrobil mnostwo zdjec.Jesli on jej bedzie taka ilosc zdjec w tak szybkim tempie robil to ona chyba w zyciu nie zdazy ich wszystkich ogladnac.
Panna Migotka i Puchatka nie ma to jak w domu :tak:
Co do zdjęć to mamy ich tysiące, jak robimy Ani fotki to od razu powstaje cała seria i siętego uzbierało, aż potem ciężko to wywoływać. Podobno najwięcej sięrobi fotek pierwszemu dziecku, potem kolejnym już coraz mniej. Ciekawe, jak to się u nas w autopsji sprawdzi.

Madamagda ogród przepiękny, zachwycający. Tylko ta woda... chyba bym się nie zdecydowała ze względu na dzidzie (i komary).

Miłej nocy.

Halo.melduje sie 2 w 1. Nie moglam dostac sie na BB! No ale juz jest ok :) A GDZIE WY?

Ja rano po 9 00 próbowałam wejśc i nici dlatego terz dopiero sie odzywam tak myślałam,że myslićie ,że pewnie rodze hehe:-Da ja narazie nic...:no::no::no:

Madamagda tak to sa szynszyle.

Ciekawe dlaczego Kathy sie dzis jeszcze nie pojawila??Moze na porodowce jest???

Nie ,nie jestem 2w1 ale juz mnie to zaczyna męczyć skóra mnie ciągnie w miejscu opadniecia brzucha -jak siedze mam go na kolanach:szok:;-):-DA pozatym dzis z mężem nie moogliśmy juz wytrzymac i troche nas poniosło...także może się cosik ruszy :tak:I ciągle mam skurcze niektóre nasilają się niektóre jak na @ ale nawet nie licze co ile są bo po kilku godzinach ustają albo mam cała noc a rano spokuj i na wieczór znowu .....
Szyjki nie mam to nie musze jej chyba masowac?A rozwarcie w srode było na 2 cm a teraz pewnie postepuje jak takie skurcze?:confused::dry::baffled:No zobaczymy może coś rano lub w nocy,,,
Wogóle to jutro wybieramy sie do rodzinki ponad godzinkę drogi ,troche mi sie nie usmiecha bo te skurcze....sama nie wiem a wogóle musiałabym brac torbę bo w razie czego....:sorry2:A mi się jakoś nie chce jechać i w razie jakby co rodzić w jakiś szpitalu oddalonym daleko od domu -co to to nie:no::no::angry::szok:
Dziewczyny nie martwcie sie jak zaczne rodzić napisze wam smskiem napewno.
Ale to miłe ,że tak się martwicie:-)
My dzis nawet na spacerku bylismy i w odwiedzinach u rodzinki a pozatym w domciu .
Mam jeszcze dzis ochote zmolestowac męzula ale on zasną....tyle,że z tym akurat nie bedzie dużego kłopotu:laugh2::laugh2::-)
Rano ogoliłam juz psite do gołego także moge już rodzić :-pa mąż latał za mna pół dnia jak za suką gdy zobaczył hhehe:-D:-D:laugh2:
W sumie tak ogólnie to mi sie burzuch cały czas napina ale tak bezbolesnie i nawet tego "niezauważam":no:jak jakiś ból sie pojawia to wtedy jakos bardziej reaguje no i myślę,że do pn. powinnam sie rozdwoic .:tak::tak::tak:
Narazie życze wam spokojnej nocki i ewentualnych bezbolesnych porodów !!!
Wiem ,że nie odpisuje na wszystkie posty ale tak bym musiała do rana siedziec a brzuch mnie strasznie pod piersiami boli -normalnie ciągnie jakby mi kto skóre naciagał:crazy::szok::szok::szok::angry:BOLIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!

Dziś miało być tak fajnie a wcale nie bylo:-(
Zreszta szkoda gadac
Nie wiem czy to juz ta końcowka ciazy tak dziala i ja jestem przewrażliwiona i przez to ciagle jakies spiecia z mezem Nie wiem moze ja myślałam ze bedzie mnie coraz bardziej wspieral a faceci tak nie umia :no:cóz może jutro bedzie lepiej

A jeszcze mnie wytraciła mnie z rownowagi tesciowa i siostra mojego bo wczoraj sie umawiaja z nami i my jedziemy do nich z bratem i jego narzeczona i co sie okazuje siostra sobie pojechala w cholere nic nie mowiac a tesciowie wpadli na genialny pomysl jak to zawsze zeby nas nawiedzic niespodziewanie (to co telefon trzeba zebyscie nas przyjeli?)wiec sie minelismy
W końcu sie spotkaliśmy i chyba o co najbardziej jestem zla to jej komentarze do porodu rodzinnego Ona tylko liczy że albo bedzie zajeta sala albo pawla nie wpuszcza i tu mam pytanie

Czy slyszalyscie o tym ze maz przy porodzie ma miec jakies badania chyba chodzi o hbs bo go nie wpuszcza ? w moim szpitalu to cieżarna nawet nie musi miec no a to ze u nich to chyba nie e wszystkich?

Ja tak tylko o sobie a wy takie ładne dzieciaczki nam pokazujecie:-)

Iwonka samochód niezly:happy:my to bedziemy chyba za kazdym razem demontowac wózek no ale cóż teraz to nie pora na auto no ale wam gratuluje:tak:

Madamagda piekny ogród i ten stawik musi byc fajnie w takiej swojej naturze

Dziewczyny zwlaszcza Kathy i Kamilka powodzenia życze trzymajcie sie

U nas też bylo dzis przytulanie tylko tak do końca to sie nie odważylam cały czas czekam na wizyte w pon. no i tu tez bylo dziwnie bo jak przedtem ja sie nie moglam doprosic bo dziecko i nie mam ochoty to teraz mężusiowi forma wrócila i jest na odwrót no ale mam nadzieje ze nam sie jeszcze uda przed rozwiazaniem

reklama
bo072-m.jpg

OLU, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK :-D:-D:-D
ANULAA, TY TAKŻE UCAŁUJ OLIWCIĘ OD CIOTEK Z BB

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry