Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja probowalam, ale nie wiem czy jest krotsza, bardziej miekka, a co do rozwarcia to nie mam zielonego pojecia...

ja z tydzień temu grałam z mężem w badmintona :-)Nie zgadniecie co przed chwilką robiłam. Tego jeszcze nie było żeby mąz kopał piłkę nożną z ciężarną żoną hehe:-)troszkę ruchu nie zaszkodzi
![]()
Panna Migotka i Puchatka nie ma to jak w domuPanna migotka, Puchatka dobrze,ze juz jestescie w domu.
Puchatka sliczna ta Twoja Majeczka.
My wlasnie wrocilismy ze spaceru.Moj maz byl po raz pierwszy z Ania na spacerze wiec oczywiscie wzial aparat i zrobil mnostwo zdjec.Jesli on jej bedzie taka ilosc zdjec w tak szybkim tempie robil to ona chyba w zyciu nie zdazy ich wszystkich ogladnac.

Halo.melduje sie 2 w 1. Nie moglam dostac sie na BB! No ale juz jest okA GDZIE WY?
a ja narazie nic...

Madamagda tak to sa szynszyle.
Ciekawe dlaczego Kathy sie dzis jeszcze nie pojawila??Moze na porodowce jest???
;-)
A pozatym dzis z mężem nie moogliśmy juz wytrzymac i troche nas poniosło...także może się cosik ruszy
I ciągle mam skurcze niektóre nasilają się niektóre jak na @ ale nawet nie licze co ile są bo po kilku godzinach ustają albo mam cała noc a rano spokuj i na wieczór znowu .....

No zobaczymy może coś rano lub w nocy,,,
A mi się jakoś nie chce jechać i w razie jakby co rodzić w jakiś szpitalu oddalonym daleko od domu -co to to nie

:-)
a mąż latał za mna pół dnia jak za suką gdy zobaczył hhehe

jak jakiś ból sie pojawia to wtedy jakos bardziej reaguje no i myślę,że do pn. powinnam sie rozdwoic .

BOLIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
cóz może jutro bedzie lepiej
my to bedziemy chyba za kazdym razem demontowac wózek no ale cóż teraz to nie pora na auto no ale wam gratuluje