Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tezanulaaa GRATULACJE!!! Już nie pamiętam której gratulowałam a której nie, więc wolę kilka razy niż wogóle :-);-)

ale bardzo sie ciesze anulaaa!!!! I gratuluje! Dawid sliczne imie
:-):-):-):-):-)
Bardzo ładny. Widziałam dziewczynę z takim czerwono-czarnym i b. porządnie wyglada... mój wózio stoi w sklepie do odbioru, bo nie chciałam go zakurzyć przez remontNarazie nie mam jeszcze zdziec na aparacie ale moge wstawić z allegro .
CHICCO TRIO FOR ME SAND 2008, GWARANCJA,PARAGON (364597643) - Aukcje internetowe Allegro

Pisz do mnie, ja będę na BB do grudnia. Pamietaj, że planuję karierę medialną jako nowa gwiazda w "uwolnić orke"pytanie tylko którą mam informować w razie co, bo teraz to każda może zacząć rodzić...:-)

Gratuluję nowej mamusi!!!!!!!!!!1:-)12 maja o godz. 10:30 rano urodzila sie Isabella Laura. Wazyla 4,030kg, 51cm. Do 8cm mialam porod naturalny, potem malenstwu spadlo tetno i skonczylo sie cesarka. Dzis wrocilysmy do domciu, czujemy sie swietnie, nasza ksiezniczka jest najpiekniejszym prezentem, jaki kiedykolwiek moglismy otrzymac...

kacha_wawa na kibelku byłam już 2 razy od pobudki, oby Twoje przypuszczenia były słuszne i się sprawdziły...ale nie napalam się i narazie siedzę i nie alarmuję mężulka, bo podejrzewam, że u mnie to może być znów fałszywy alarm...zobaczymy
gloria3pl GRATULACJE!!! Coraz większe te dzieciaczki się rodzą![]()
A po tobie zaraz Iwonka albo Madamagda
:-)