• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

no hej,,ja tylko tak z zapytaniem,,Czy Iownka2006 to urodizla coreczka,,jak dobrze doczytalam ??

Iwonka gratuluje!!!

reklama
Hejka
jestem ju po egzaminach, totalny brak koncentracji dzisiaj, siedziałam i jadłam tic taki :-p ech najwyżej wrzesnień mnie czeka, ale liczy się fakt że podeszłam.
Teraz już mogę rodzić hehe.
Szwarou
w końcu się doczekaliście, GRATULACJE dla szczęśliwych rodziców.
U mnie wczoraj podczas grilla były przez godzinę regularne skurcze co 10 min, a potem ciszaaaaa.....:sorry2:

Witajcie !!
Iwonka gratulacje !!!!!!!!!!!! Wkońcu i ty sie doczekałaś .
A ja czego zwyczaj dalej 2 w 1 . Śmieje sie ze córeczka podała sie na tatusia i robi co jej sie podoba :-D

Hejka
jestem ju po egzaminach, totalny brak koncentracji dzisiaj, siedziałam i jadłam tic taki :-p ech najwyżej wrzesnień mnie czeka, ale liczy się fakt że podeszłam.
Teraz już mogę rodzić hehe.

U mnie wczoraj podczas grilla były przez godzinę regularne skurcze co 10 min, a potem ciszaaaaa.....:sorry2:
Jak Cię stres puści to moze sięzacznie dzisiaj?

No to chodźmy rodzić :tak:

Wyprałam fotelik samochodowy, lepiej późno niż później. Teraz pokrowiec niech sobie schnie a ja pójdę rodzić :baffled:. Dzidzia pospiesz się no!

nie wiem ile, ale już tylko kilka nas zostalo

dalej niech sie skończy już to czekanie:crazy:

madamagda - no to teraz pewnie polecisz. pewnie, dobrze, że podchodzilaś do egz. - tak jak pisalam podziwiam za wytrwalość.

kerry - sprawdź tą listę. ale nie zapomnij o mnie, bo mnie na niej nie ma:blink:

zobaczymy czy któraś dziś się rozdwoi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry